Radeon arayüzünde nasıl FPS arttırılır?

Hiçbir oyunda FPS artıramazsın falan demiş bak bu yanlış bir bilgi.

Ben öyle bir şey demedim diyorsun gösteriyorum.
Kime demişim diyorsun gösteriyorum.
Adam böyle bir şey demedi diyorsun gösteriyorum.
Ben adama ondan önce yazdım diyorsun ondan önce yazmadığını gösteriyorum.
Ve hala üste çıkmaya çalışıyorsun durumun vahim.

Hiçbir oyunda FPS artıramazsın falan demiş bak bu yanlış bir bilgi.

Hocam asıl siz kendinizi çok bilmiş sanıyorsunuz. Şu ana kadar attığınız mesajları okuyorum ve herkese çok bilmiş demişsiniz. Çok biliyorsunuz siz yardım edin. Sosyal platformuna bir gareziniz mi var anlamadım.

Tamam peki adamın avukatı mısın sen yan hesap falan mısın adamın sana ne adamın mesajından yanlış bir bilgi vermiş bende bilmişlik taslama bu yanlış bir bilgi dedim neyi itiraz ediyosun? Asıl senin durumun vahim.

Evet garezim var.

İfadeler: R6n

Adam senin gibi bir varlıkla uğraşılmayacağını anlayıp gitmiş bir şey yazmamış keşke bende seni kendi haline bıraksaydım.
Şu yazdıklarına bak utanç verici adamı savunuyorum diye yan hesap mısın avukat mısın diyorsun.
Adamın dediğine yanlış bilgi diyorsun 10 dakika sonra aynı şeyi (3, 4 FPS arttırır) sen yazıyorsun.

İfadeler: R6n

Yav ne alaka dostum 3-4 FPS olayı ben adama öyle yazdığı için bilmişlik taslama demedim durumun vahim anlama kıtlığın mı var.

Ben daha fazla seninle yazışıp elimi yormak istemiyorum sen az daha dolaş forumlarda belki bir kaç bilgi kaparsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…