C cyber-wizard Decapat Katılım 22 Aralık 2018 Mesajlar 35 9 Ocak 2019 #1 Arkadaşlar Asus RX580 T8G model ekran kartı kullanicisiyim. Radeon ayarlarım açılmıyor, yardımcı olabilir misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 9 Ocak 2019
Arkadaşlar Asus RX580 T8G model ekran kartı kullanicisiyim. Radeon ayarlarım açılmıyor, yardımcı olabilir misiniz?
R riza06 Decapat Katılım 30 Aralık 2018 Mesajlar 15 9 Ocak 2019 #2 Merhaba, bende Sapphire nitro rx580 4gb oc kullanıyorum bende radeon ayarları açılıyor. Fakat yukarıda bulunan gaming sekmesine basınca kapanıyor Artı 0 Eksi
Merhaba, bende Sapphire nitro rx580 4gb oc kullanıyorum bende radeon ayarları açılıyor. Fakat yukarıda bulunan gaming sekmesine basınca kapanıyor
KS KS C cyber-wizard Decapat Katılım 22 Aralık 2018 Mesajlar 35 9 Ocak 2019 #3 Yardımcı olun arkadaşlar lütfen riza06 dedi: Merhaba, bende Sapphire nitro rx580 4gb oc kullanıyorum bende radeon ayarları açılıyor. Fakat yukarıda bulunan gaming sekmesine basınca kapanıyor Genişletmek için tıkla... bende readon ayarları hic acilmiyor tıklıyorum gelmiyor format attım düzelmedi herşeyi denedim eski yazılımı kurunca düzeliyor Artı 0 Eksi
Yardımcı olun arkadaşlar lütfen riza06 dedi: Merhaba, bende Sapphire nitro rx580 4gb oc kullanıyorum bende radeon ayarları açılıyor. Fakat yukarıda bulunan gaming sekmesine basınca kapanıyor Genişletmek için tıkla... bende readon ayarları hic acilmiyor tıklıyorum gelmiyor format attım düzelmedi herşeyi denedim eski yazılımı kurunca düzeliyor