Radeon ayarları nasıl yapılmalı?

tami ancelo

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar işlemci darboğaz yaptığı için ekran kartına fazla yük bindirmek istiyorum. En fazla yükü Radeon ayarlarından nasıl verebilirim?

İşlemci, ekran kartı, RAM ve oyun söylersen belki daha yardımcı olabiliriz.

Güvenli yük bindirmek için performansı seç. Baya yük binsin istiyorsan kökle bütün açılabilen ayarları.(Grafik ayarlarını tabi)

Güvenli yük bindirmek için performansı seç. Bayağı yük binsin istiyorsan kökle bütün açılabilen ayarları.(grafik ayarlarını tabii)

Fulledim zaten ama Radeon ayarlarındaki değişik isimli ayarlar ne işe yarıyor bilmiyorum. O yüzden hangisini açmam gerek onu da bilmiyorum.

İşlemci, ekran kartı, RAM ve oyun söylersen belki daha yardımcı olabiliriz.

i5 3550S RX580 12 GB DDR3 1333MHz Apex Legends işlemci bir anda %100 olup 90 civarı geziyor ekran kartı o sırada 60-70 arası sıkıntı yok fakat işlemci saniyelik %100 olduğu zaman drop yiyorum.

Fulledim zaten ama Radeon ayarlarındaki değişik isimli ayarlar ne işe yarıyor bilmiyorum. O yüzden hangisini açmam gerek onu da bilmiyorum.

i5 3550S RX580 12 GB DDR3 1333MHz Apex Legends işlemci bir anda %100 olup 90 civarı geziyor ekran kartı o sırada 60-70 arası sıkıntı yok fakat işlemci saniyelik %100 olduğu zaman drop yiyorum.

Radeon chill veya FPS sınırı koymanı tavsiye ederim bu durumda. 5600 işlemci ve RX6800 ile CS2 de bende drop yiyorum bu şekilde çözdüm. Monitörüm 165Hz 160FPS sınır koydum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı