1dayumay Hectopat Katılım 2 Şubat 2020 Mesajlar 300 17 Ağustos 2020 #1 Arkadaşlar yazıda yazanları tam olarak yapamadım (İngilizcem var ). Oraya buraya bas diyor bulamadım yardımcı olur musunuz? Son düzenleyen: Moderatör: 17 Ağustos 2020
Arkadaşlar yazıda yazanları tam olarak yapamadım (İngilizcem var ). Oraya buraya bas diyor bulamadım yardımcı olur musunuz?
G8341 Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 13 Nisan 2015 Mesajlar 2.442 Çözümler 25 17 Ağustos 2020 #2 Üstteki metin dizüstü cihazlar için, sizin yapmak istediğiniz nedir? Artı 0 Eksi
KS KS 1dayumay Hectopat Katılım 2 Şubat 2020 Mesajlar 300 17 Ağustos 2020 #3 G8341 dedi: Üstteki metin anladığım kadarıyla laptop için, sizin yapmak istediğiniz nedir? Genişletmek için tıkla... RDR2 de fps düşüşüm var Rockstar desteğe yazdım bunu yazdılar nerelere basacağımı bulamadım ondan yazdım. Metindeki denilenleri yapmak amacım. Artı 0 Eksi
G8341 dedi: Üstteki metin anladığım kadarıyla laptop için, sizin yapmak istediğiniz nedir? Genişletmek için tıkla... RDR2 de fps düşüşüm var Rockstar desteğe yazdım bunu yazdılar nerelere basacağımı bulamadım ondan yazdım. Metindeki denilenleri yapmak amacım.
G8341 Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 13 Nisan 2015 Mesajlar 2.442 Çözümler 25 17 Ağustos 2020 #4 1dayumay dedi: RDR2 de fps düşüşüm var Rockstar desteğe yazdım bunu yazdılar nerelere basacağımı bulamadım ondan yazdım. Metindeki denilenleri yapmak amacım. Genişletmek için tıkla... Attıkları metin yalnızca dizüstü bilgisayarlar için, fps düşüşü için ayrı konu açarsanız yardımcı olurlar diye tahmin ediyorum. Artı 0 Eksi
1dayumay dedi: RDR2 de fps düşüşüm var Rockstar desteğe yazdım bunu yazdılar nerelere basacağımı bulamadım ondan yazdım. Metindeki denilenleri yapmak amacım. Genişletmek için tıkla... Attıkları metin yalnızca dizüstü bilgisayarlar için, fps düşüşü için ayrı konu açarsanız yardımcı olurlar diye tahmin ediyorum.
KS KS 1dayumay Hectopat Katılım 2 Şubat 2020 Mesajlar 300 17 Ağustos 2020 #5 Günlerdir konuşuyorum bir sürü yöntem denettiler sıra buna geldi herhalde her gün farklı 1 tane yazıyorlar. Artı 0 Eksi
Günlerdir konuşuyorum bir sürü yöntem denettiler sıra buna geldi herhalde her gün farklı 1 tane yazıyorlar.