Radeon Ek Ayarları'ndan oyunu tanımlama

SedatCelebi

Hectopat
Daha fazla  
İyi günler kolay gelsin ben eski amd sürümümü AMD Clean Unistall Utility ile silip yeni versiyonu olan AMD Crimson Edition 15.12 'yi yükledim. Sıkıntısız kurdu ama oyunu açtıgımda grafik kartım çalışmadı. Bunun için Radeon Ek Ayarlarından oyunu tanımlamam gerekiyormus. Denedim ama radeon ek ayarları kısmı açılmıyor daha yeni üye oldum yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Şuan hangi sürümündesiniz bilmiyorum fakat AMD, siz bu yorumu yaptığınız gün bir HotFix çıkardı.
Bu AMD'nin sayfası üzerinde: Mobile

Radeon Software 318 MB'lık olan Crinson Edition 16.3.1 Hotfix 3/17/2016 yüklemesini edinebilirsiniz.
Download Not Complete

Eğer donanımınıza göre farklılık gösterebileceğini düşünüyorsanız, Manually Select Your Driver kısmından aratabilirsiniz:
Download Drivers

Ufak bir öneri: Eğer bilgisayarınız çift grafik kartı ise, Birincil ekran kartınızın sürücüsünü de güncelleyin.
Muhtemelen Intel'dir: Drivers & Software

Radeon Ayarları'nda da, Gaming bölümüne tıklarsan karşına Global Ayarlar diye bir sekme çıkacak. Birinci seçenekten doğru kendine göre ayarlamalarını yap, sonraki şıklar senin yaptığın ayarlara göre değişkenlik gösteriyor. Sana ayarı yapmanda gayet yardımcı oluyor. Internet üzerinden de bakabilirsin örnek ayarlara.
İyi oyunlar dilerim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…