Radeon ekran kartı yazılımı açılmıyor

Makaleler
1
Yer
TR
Daha fazla  
Merhaba.
RX 570 ekran kartım var.
Fotoğraftaki hatayı alıyorum. Bildiğim tek çözüm ise silip yüklemek veya bilgisayarı kapatmamak.
Silip yükleyince sıkıntısız çalışıyor ama bilgisayar bir kere kapanırsa bir daha silip yüklemeden düzelmiyor.
Windows 11 kullanıyorum. Büyük ihtimal sorun burada ama bundan sebep Windows 10'a dönmek istemiyorum. Eğer çözümü varsa aşağıda belirtiniz.
resim_2021-07-06_214737.png

Yazılımsal çözüm işte format. Ama belki virüs yemişsindir. Olmaz ise ddu ile sil restart at ve beta sürümünü kur.
Hocam driver'ı sildim kaç kere ve kurdum. Bu zaten geçici bir çözüm.
Ayrıca format atıp tekrar Windows 11 kursam bu sorun düzelmez o yüzden Windows 10'a dönmek gerekir. Eğer Windows 10'a dönmeden bir çözümü yoksa bile dönmeyi düşünmüyorum.
Ama belki virüs yemişsindir.
Kontrol yapmıştım, temiz.

Hocam driver'ı sildim kaç kere ve kurdum. Bu zaten geçici bir çözüm.
Ayrıca format atıp tekrar Windows 11 kursam bu sorun düzelmez o yüzden Windows 10'a dönmek gerekir. Eğer Windows 10'a dönmeden bir çözümü yoksa bile dönmeyi düşünmüyorum.
Hocam tam okumamışım, w11 kullandığınız kısım yoktu bende :) W10 dönmeniz bencede gerekli. İlla grafik kart ile kullanmak istiyorsanız. Hocam w11 insider mi bu arada?

Pek bilgim yok ama Windows 11 daha stabil değil bu yüzden olabilir. Bence Windows 10 geri dönün çok fazla hata var.

Evet sorunun kaynağı Windows 11 bunu biliyorum ama çok güzel bir işletim sistemi.
Radeon'a pek ihtiyacım yok zaten. Sadece video çekmek için kullanıyordum onu da başak programla yaparım.
Hocam tam okumamışım, W11 kullandığınız kısım yoktu bende :) Windows 10 dönmeniz bence de gerekli. İlla grafik kart ile kullanmak istiyorsanız. Hocam W11 Insider mi bu arada?

Insider evet.
Grafik kartını kullanabiliyorum oyunlarda bir sıkıntı yok. Sadece yazılımı açıp video çekmek gibi işlemleri yapamıyorum o kadar.

Evet sorunun kaynağı Windows 11 bunu biliyorum ama çok güzel bir işletim sistemi.
Radeon'a pek ihtiyacım yok zaten. Sadece video çekmek için kullanıyordum onu da başak programla yaparım.
Ben de obs den Gpu modunu kullanıyorum. Ve kendi aracı da gayet yeterli. Ama işlemcin sağlam (kaliteli) ise onu kullanın. Biraz araştırın ya da eski gpu sürücüleri vardı. Koyu temalı hani. Adını unuttum. Onu dene bence işini görecektir eğer ki w11 illa sürücüyü silmek istiyor ise orası başka. Ve hocam bende w11 kullanmak istiyorum ama tpm desteği anakartta yok. I5 3470 + RX 550 var. Standart bir h61 ankart var. Ama yükleyemiyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı