Radeon Freesync Otomatik Kapanması

Hiperbor

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar Arkadaşlar İyi Forumlar,

6 Gün önce Acer 23.8 KA242YBI modeli monitör almıştım. İlk geldiğinde içerisinden HDMI kablo çıkmadığı için kendimde olan VGA port ile kullanmaya başlamıştım.
Monitör Radeon FreeSync teknolojisini desteklediği için açmayı denemiştim fakat sadece HDMI ile bağlı olunca açılabilir olduğunu öğrendim. Bunun üzerine HDMI kablosu aldım. Ve Radeon FreeSync otomatik olarak etkinleştirildi. Ve 75Hz'e çekere FreeSync açık şekilde 3 gündür kullanıyordum.
Fakat bugün biraz önce ekran birden karardı diğer bütün donanımlar çalışıyordu. Mousea tıklayınca geri geldi ekran ( hayır uykuya geçme olayı değil aktif kullanırken oldu.)
Bundan sonra Radeon ayarlarına girdiğimde FreeSync desteklenmiyor olarak değişmişti seçeneği.

Ne yapmalıyım bu monitör ile ilgili bir sorun mu iade mi etmeliyim?

Teşekkürler.

Düzenleme: Arkadaşlar sorunun neden kaynaklandığını buldum.
Odamın ya da evdeki başka bir odanın ışıkları açılıp kapatıldığında ekranın gittiğini fark ettim.
VGA girişiyle hiç böyle bir sorun ile karşılaşmamıştım.
HDMI kablosu ile oluyor bu. Kablo kalitesi bunu etkiler mi? Benim aldığım HDMI kablosu 15 TL'lik bir şeydi.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…