N0rvecli Kilopat Katılım 12 Temmuz 2022 Mesajlar 4.259 Makaleler 2 Çözümler 56 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Türk Silahlı Kuvvetleri Uz. Çvş. Ad 21 Mart 2023 #1 Başlıkta belirttigim gibi arkadaşlar. Nasıl kapatırım? Oyun içerisinde sürekli sabote ediyor benı.
Rouly Hectopat Katılım 14 Ağustos 2022 Mesajlar 3.884 Makaleler 2 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2023 #2 N0rvecli dedi: Başlıkta belirttigim gibi arkadaşlar. Nasıl kapatırım? Oyun içerisinde sürekli sabote ediyor benı. Genişletmek için tıkla... Banada aşırı lazım o
N0rvecli dedi: Başlıkta belirttigim gibi arkadaşlar. Nasıl kapatırım? Oyun içerisinde sürekli sabote ediyor benı. Genişletmek için tıkla... Banada aşırı lazım o
Murat Çelebi Decapat Katılım 3 Şubat 2023 Mesajlar 314 Çözümler 2 Yer Kayseri Daha fazla Sistem Özellikleri DDR 4 8 GB RAM,NVİDİA MX230 EKRAN KARTI,İNTEL CORE İ5 1035G1 CPU Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Teknikerliği 21 Mart 2023 #3 ReLive açıksa kapatıp bilgi verir misin?
N0rvecli Kilopat Katılım 12 Temmuz 2022 Mesajlar 4.259 Makaleler 2 Çözümler 56 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Türk Silahlı Kuvvetleri Uz. Çvş. Ad 21 Mart 2023 #4 Murat Çelebi dedi: ReLive açıksa kapatıp bilgi verir misin? Genişletmek için tıkla... Hocam nereden ogrenebilirim?
Murat Çelebi dedi: ReLive açıksa kapatıp bilgi verir misin? Genişletmek için tıkla... Hocam nereden ogrenebilirim?
Murat Çelebi Decapat Katılım 3 Şubat 2023 Mesajlar 314 Çözümler 2 Yer Kayseri Daha fazla Sistem Özellikleri DDR 4 8 GB RAM,NVİDİA MX230 EKRAN KARTI,İNTEL CORE İ5 1035G1 CPU Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Teknikerliği 21 Mart 2023 #5 N0rvecli dedi: Hocam nereden ogrenebilirim? Genişletmek için tıkla... AMD hakkında tam bilgim yok fakat AMD'nin kontrol panelinde olması lazım. Eğer sürücülerin güncelse alt+Z kombinasyonu ile ReLive arayüzünü açabilirsin diye biliyorum.
N0rvecli dedi: Hocam nereden ogrenebilirim? Genişletmek için tıkla... AMD hakkında tam bilgim yok fakat AMD'nin kontrol panelinde olması lazım. Eğer sürücülerin güncelse alt+Z kombinasyonu ile ReLive arayüzünü açabilirsin diye biliyorum.
N0rvecli Kilopat Katılım 12 Temmuz 2022 Mesajlar 4.259 Makaleler 2 Çözümler 56 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Türk Silahlı Kuvvetleri Uz. Çvş. Ad 21 Mart 2023 #6 Murat Çelebi dedi: AMD hakkında tam bilgim yok fakat AMD'nin kontrol panelinde olması lazım. Eğer sürücülerin güncelse alt+Z kombinasyonu ile ReLive arayüzünü açabilirsin diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Hayır hocam baktım olmadı en son kontrol takimini kapattım fakat bildirimini kapatamadim.
Murat Çelebi dedi: AMD hakkında tam bilgim yok fakat AMD'nin kontrol panelinde olması lazım. Eğer sürücülerin güncelse alt+Z kombinasyonu ile ReLive arayüzünü açabilirsin diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Hayır hocam baktım olmadı en son kontrol takimini kapattım fakat bildirimini kapatamadim.
Murat Çelebi Decapat Katılım 3 Şubat 2023 Mesajlar 314 Çözümler 2 Yer Kayseri Daha fazla Sistem Özellikleri DDR 4 8 GB RAM,NVİDİA MX230 EKRAN KARTI,İNTEL CORE İ5 1035G1 CPU Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Teknikerliği 21 Mart 2023 #7 N0rvecli dedi: Hayır hocam baktım olmadı en son kontrol takimini kapattım fakat bildirimini kapatamadim. Genişletmek için tıkla... Dostum softwareden ortam ve yakala kısmını bul oradan ayarlar olacak oradan kapat.
N0rvecli dedi: Hayır hocam baktım olmadı en son kontrol takimini kapattım fakat bildirimini kapatamadim. Genişletmek için tıkla... Dostum softwareden ortam ve yakala kısmını bul oradan ayarlar olacak oradan kapat.
N0rvecli Kilopat Katılım 12 Temmuz 2022 Mesajlar 4.259 Makaleler 2 Çözümler 56 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Türk Silahlı Kuvvetleri Uz. Çvş. Ad 21 Mart 2023 #8 Murat Çelebi dedi: Dostum softwareden ortam ve yakala kısmını bul oradan ayarlar olacak oradan kapat. Genişletmek için tıkla... Hayır hocam yok oyle ayar @Rouly sende var mı?
Murat Çelebi dedi: Dostum softwareden ortam ve yakala kısmını bul oradan ayarlar olacak oradan kapat. Genişletmek için tıkla... Hayır hocam yok oyle ayar @Rouly sende var mı?
Murat Çelebi Decapat Katılım 3 Şubat 2023 Mesajlar 314 Çözümler 2 Yer Kayseri Daha fazla Sistem Özellikleri DDR 4 8 GB RAM,NVİDİA MX230 EKRAN KARTI,İNTEL CORE İ5 1035G1 CPU Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Teknikerliği 21 Mart 2023 #9 N0rvecli dedi: Hayır hocam yok oyle ayar @Rouly sende var mı? Genişletmek için tıkla... AMD hakkında çok bilgim yok dostum kusura bakma daha baska bir şey aklima gelmedi ama araştıracağım. Hem ben bir şeyler ogrenirim.
N0rvecli dedi: Hayır hocam yok oyle ayar @Rouly sende var mı? Genişletmek için tıkla... AMD hakkında çok bilgim yok dostum kusura bakma daha baska bir şey aklima gelmedi ama araştıracağım. Hem ben bir şeyler ogrenirim.
N0rvecli Kilopat Katılım 12 Temmuz 2022 Mesajlar 4.259 Makaleler 2 Çözümler 56 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Türk Silahlı Kuvvetleri Uz. Çvş. Ad 23 Mart 2023 #10 Murat Çelebi dedi: AMD hakkında çok bilgim yok dostum kusura bakma daha baska bir şey aklima gelmedi ama araştıracağım. Hem ben bir şeyler ogrenirim. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
Murat Çelebi dedi: AMD hakkında çok bilgim yok dostum kusura bakma daha baska bir şey aklima gelmedi ama araştıracağım. Hem ben bir şeyler ogrenirim. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.