Radeon HD5570'e E4600 uyar mı?

Kadirkaya

Femtopat
Selâm arkadaşlar, benim PC'nin işlemcisi Intel Core 2 Duo E4600, 3GB RAM 32 Bit buraya HD5570 uyar mı? LoL, CS:GO, Fortnite kaldirir mi/kasar mi?

Uyar işlemci ile ama darboğaz olacaktır kesin O.c yap öyle kullan ama ben olsam yeni bilgisayar alırdın elindeki sistem resmen ölü.

Selâm arkadaşlar, benim PC'nin işlemcisi Intel Core 2 Duo E4600, 3GB RAM 32 Bit buraya HD5570 uyar mı? LoL, CS:GO, Fortnite kaldirir mi/kasar mi?

Taksan belki 1024*768 50 FPS alır CS:GO'da. Fornite oynanmaz. LoL'da cok zevk vermez.
Uyar işlemci ile ama darboğaz olacaktır kesin O.c yap öyle kullan ama ben olsam yeni bilgisayar alırdın elindeki sistem resmen ölü.

Darboğaz !? Radeon 5570 zaten zayıf bir kart. Ne o. O.C sinden bahsediyorsunuz?

Ekran kartı da muazzam değil. Sıkıntı yaşamaz.

Ekran kartı muazzam değil ama GT710 seviyesi ile hemen hemen aynı ve bu işlemci zayıf 2.40 GHz ve 2 çekirdek ekran kartı en azından 720P oyunlarda 60 30 FPS alıyor.

Oc ne oluyor ?
Çok bilgili değil im
Çok param da yok ekran kartını letgodan alıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…