Kadirkaya Femtopat Katılım 23 Eylül 2020 Mesajlar 7 23 Eylül 2020 #1 Selâm arkadaşlar, benim PC'nin işlemcisi Intel Core 2 Duo E4600, 3GB RAM 32 Bit buraya HD5570 uyar mı? LoL, CS:GO, Fortnite kaldirir mi/kasar mi?
Selâm arkadaşlar, benim PC'nin işlemcisi Intel Core 2 Duo E4600, 3GB RAM 32 Bit buraya HD5570 uyar mı? LoL, CS:GO, Fortnite kaldirir mi/kasar mi?
susamcocuk Centipat Katılım 23 Mayıs 2020 Mesajlar 660 Makaleler 13 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci Lise 23 Eylül 2020 #2 Uyar işlemci ile ama darboğaz olacaktır kesin O.c yap öyle kullan ama ben olsam yeni bilgisayar alırdın elindeki sistem resmen ölü.
Uyar işlemci ile ama darboğaz olacaktır kesin O.c yap öyle kullan ama ben olsam yeni bilgisayar alırdın elindeki sistem resmen ölü.
Hz. Juan Yamano Picopat Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 188 23 Eylül 2020 #3 Kadirkaya dedi: Selâm arkadaşlar, benim PC'nin işlemcisi Intel Core 2 Duo E4600, 3GB RAM 32 Bit buraya HD5570 uyar mı? LoL, CS:GO, Fortnite kaldirir mi/kasar mi? Genişletmek için tıkla... Taksan belki 1024*768 50 FPS alır CS:GO'da. Fornite oynanmaz. LoL'da cok zevk vermez. susamcocuk dedi: Uyar işlemci ile ama darboğaz olacaktır kesin O.c yap öyle kullan ama ben olsam yeni bilgisayar alırdın elindeki sistem resmen ölü. Genişletmek için tıkla... Darboğaz !? Radeon 5570 zaten zayıf bir kart. Ne o. O.C sinden bahsediyorsunuz?
Kadirkaya dedi: Selâm arkadaşlar, benim PC'nin işlemcisi Intel Core 2 Duo E4600, 3GB RAM 32 Bit buraya HD5570 uyar mı? LoL, CS:GO, Fortnite kaldirir mi/kasar mi? Genişletmek için tıkla... Taksan belki 1024*768 50 FPS alır CS:GO'da. Fornite oynanmaz. LoL'da cok zevk vermez. susamcocuk dedi: Uyar işlemci ile ama darboğaz olacaktır kesin O.c yap öyle kullan ama ben olsam yeni bilgisayar alırdın elindeki sistem resmen ölü. Genişletmek için tıkla... Darboğaz !? Radeon 5570 zaten zayıf bir kart. Ne o. O.C sinden bahsediyorsunuz?
susamcocuk Centipat Katılım 23 Mayıs 2020 Mesajlar 660 Makaleler 13 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci Lise 23 Eylül 2020 #4 Hz. Juan Yamano dedi: Taksan belki 1024*768 50 FPS alır CS:GO'da. Fornite oynanmaz. LoL'da cok zevk vermez. Genişletmek için tıkla... Zaten en başta darboğaz olacak elindeki işlemci ölü resmen.
Hz. Juan Yamano dedi: Taksan belki 1024*768 50 FPS alır CS:GO'da. Fornite oynanmaz. LoL'da cok zevk vermez. Genişletmek için tıkla... Zaten en başta darboğaz olacak elindeki işlemci ölü resmen.
Hz. Juan Yamano Picopat Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 188 23 Eylül 2020 #5 susamcocuk dedi: Zaten en başta darboğaz olacak elindeki işlemci ölü resmen. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı da muazzam değil. Sıkıntı yaşamaz.
susamcocuk dedi: Zaten en başta darboğaz olacak elindeki işlemci ölü resmen. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı da muazzam değil. Sıkıntı yaşamaz.
susamcocuk Centipat Katılım 23 Mayıs 2020 Mesajlar 660 Makaleler 13 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci Lise 23 Eylül 2020 #6 Hz. Juan Yamano dedi: Ekran kartı da muazzam değil. Sıkıntı yaşamaz. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı muazzam değil ama GT710 seviyesi ile hemen hemen aynı ve bu işlemci zayıf 2.40 GHz ve 2 çekirdek ekran kartı en azından 720P oyunlarda 60 30 FPS alıyor.
Hz. Juan Yamano dedi: Ekran kartı da muazzam değil. Sıkıntı yaşamaz. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı muazzam değil ama GT710 seviyesi ile hemen hemen aynı ve bu işlemci zayıf 2.40 GHz ve 2 çekirdek ekran kartı en azından 720P oyunlarda 60 30 FPS alıyor.
Kadirkaya Femtopat Katılım 23 Eylül 2020 Mesajlar 7 23 Eylül 2020 #7 susamcocuk dedi: Uyar işlemci ile ama darboğaz olacaktır kesin O.c yap öyle kullan ama ben olsam yeni bilgisayar alırdın elindeki sistem resmen ölü. Genişletmek için tıkla... Oc ne oluyor ? Çok bilgili değil im susamcocuk dedi: Uyar işlemci ile ama darboğaz olacaktır kesin O.c yap öyle kullan ama ben olsam yeni bilgisayar alırdın elindeki sistem resmen ölü. Genişletmek için tıkla... Çok param da yok ekran kartını letgodan alıyorum
susamcocuk dedi: Uyar işlemci ile ama darboğaz olacaktır kesin O.c yap öyle kullan ama ben olsam yeni bilgisayar alırdın elindeki sistem resmen ölü. Genişletmek için tıkla... Oc ne oluyor ? Çok bilgili değil im susamcocuk dedi: Uyar işlemci ile ama darboğaz olacaktır kesin O.c yap öyle kullan ama ben olsam yeni bilgisayar alırdın elindeki sistem resmen ölü. Genişletmek için tıkla... Çok param da yok ekran kartını letgodan alıyorum