Radeon HD7670M Ekran kartımı seçemiyorum

Alperen_06TR

Centipat
Merhabalar, laptopumda 2 adet ekran kartı var. Biri işlemciye bağlı olan Radeon HD 7660G diğeri ise daha performanslı olan Radeon HD7670M. Ben kullandığım Simulator'ü güçlü olan ile açmaya çalışıyorum fakat Windows 10'un ayarlarında ekran kartı seçme yerinde yüksek performans seçeneğinde de güç tasarrufu seçeneğinde de Radeon HD7660G gözüküyor. Ben Radeon HD7670M ile açmak istiyorum. Nasıl çözebilirim? Teşekkürler.

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (84).png
    35,2 KB · Görüntüleme: 60
  • Ekran Görüntüsü (85).png
    33,7 KB · Görüntüleme: 55
HD 7660G ekran kartını aygıt yöneticisinden devre dışı bırakırsanız mecburen HD 7670M ile açacaktır. Yine de diğer fikirleri almayı bekleyin.

Aygıt yöneticisinden devre dışı bırakmayın, sisteminiz stabil çalışmayabilir. Güç ayarlarından HD7670M kartını yüksek performansa ayarlayıp kontrol edebilir misiniz?

HD 7660G ekran kartını aygıt yöneticisinden devre dışı bırakırsanız mecburen HD 7670M ile açacaktır. Yine de diğer fikirleri almayı bekleyin.
Öyle yapınca da maalesef görmüyor
dediğiniz işlemi nasıl yapacağım?
Aygıt yöneticisinden devre dışı bırakmayın, sisteminiz stabil çalışmayabilir. Güç ayarlarından HD7670M kartını yüksek performansa ayarlayıp kontrol edebilir misiniz?

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (86).png
    35 KB · Görüntüleme: 62
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…