Radeon host service çok RAM yiyor

Daha fazla  
RX 6700 ekran kartı kullanıyorum ve görev yöneticisine baktığım vakit hep 3000 MB değerinde RAM yediğini görüyorum uygulamanın, her ne kadar kapatsam da geri açılıyor ve RAM kullanımı 40-50 MB oluyor. Ama yine de ben fark etmeden artıyor. Fark etmem de oyunlarda drop yememle fark ediyorum. Nasıl çözerim?

Şimdi gözlemledim. Uygulamayı kapatıyorum ve RAM miktarı 40 MB'dan başlıyor ama sonra yavaş yavaş 200'e kadar artıyor. Yani en sonunda da 3000 gibi değerlere ulaşıyor, yani her türlü RAM yiyor ama yavaş yavaş, fark ettirmeden.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aşağıdaki linkten programı indirin güvenli mod da çalıştırın, sürücüyü kaldırın ve yeniden başlatın.
>>DDU Link
Daha sonra BURADAN ekran kartınızı seçin ve en son sürümü indirip kurun ve yeniden başlatın. Tekrar sorun olup olmadığını kontrol edin.

AMD'nin son sürümlerine güvenemiyorum pek. Hem arada bir drop sorunları olmuştu. Şu anda 22.11.2 sürümünü kullanıyorum.

Replay ayarı açık mı?
Kapalı olunca ram yemiyor ama kapatmak da istemiyorum, oyun içi klip almak gerekiyor bazen.

Hocam bende de açık ancak 250mb ram yiyor sizdeki biraz garip bir durum. İsterseniz DDU ile silip güncel sürümü yükleyin. 7000 serisi sonrası gelen sürücülerin hepsi sorunsuz bana kalırsa. Baya stabil ilerliyor şu an.

Masaüstü kaydedici açık mı? Ben onu açınca deli gibi artıyor. Açtığım gibi RAM kullanımı artıyor. Az önce 15MB iken şimdi masaüstü kaydediciyi açınca bir anda 282MB'ye fırladı. Bu eğer normal bir değer olarak kabul ediliyorsa bu sürücü de kalabilirim gibi.

Onu açınca 330 civarına yükseldi. Bir oyun açıkken test ediyorum bu arada. Sizinki gibi uçuk bir kullanım yok. En mantıklısı öncelikle DDU ile silmek kesinlikle.

Onu açınca 330 civarına yükseldi. Bir oyun açıkken test ediyorum bu arada. Sizinki gibi uçuk bir kullanım yok. En mantıklısı öncelikle DDU ile silmek kesinlikle.
Benim görüntü tekrarla beraber masaüstü kaydedici 280 yiyor. Benimkisi daha az gibi geldi ama.

Ben de oyun açıkken test ediyorum ve kaydı alıyorum ama 280 civarı sabit. Bilmiyorum gerçekten driver konusunda değişip değişmemeyi, kararsız kaldım. Şimdi tekrar en güncel drivera geçip The Last Of Us'ın gölgelendirici önbelleğini beklemek istemiyorum bir saat.

Hocam güncel driver daha performanslı. Bence güncelleyin her şartta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…