Radeon ile kayıt yaparken doygunluk farkı

I am inevitable

Megapat
Daha fazla  
Oyunda doygunluğu 200 de kullanıyorum ve Radeon ile kayıt alırken oyunun doygunluğunu görmezden geliyor. Normal Windows doygunluğuyla kayıt alıyor. Nasıl düzeltebilirim?

Monitöre etki ediyor sanal doygunluk.
Mesela. Mesela Linux'ta sanal doygunluk yok. Ben oradan kayıt alıp, Windows 10 üzerinden, sanal doygunluğu açarak izlersem, sanki Linux'ta sanal doygunluk açmışım gibi olur. Yani monitörü kalibre sadece.

Oyunda doygunluğu 200 de kullanıyorum ve Radeon ile kayıt alırken oyunun doygunluğunu görmezden geliyor. Normal Windows doygunluğuyla kayıt alıyor. Nasıl düzeltebilirim?

Hocam Edit programınız ne ise içerisinde Color Filter paneli olması lazım, o panel üzerinden kontrast oranını düşürün.

Windows'ta 130 oyunda 200 olduğu için fark ediliyormuş. Windows'ta 200 yapınca oyundaki gibi oldu. Ama Windows 130 da iken oyundaki gibi gözükmesi için ayar yapmam lazım sanırım. Dediğiniz gibi.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı