Yodsef Decapat Katılım 2 Haziran 2023 Mesajlar 125 Daha fazla Sistem Özellikleri RX 6700 XT Ryzen 5 5600 Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2023 #1 Ekran kartım AMD Radeon R5 Graphics. Driverımı güncelleyeceğim ama driverı bir türlü bulamadım.
6 600583 Centipat Katılım 20 Kasım 2022 Mesajlar 504 Çözümler 5 2 Temmuz 2023 #2 Yodsef dedi: Ekran kartım AMD Radeon R5 Graphics. Driverımı güncelleyeceğim ama driverı bir türlü bulamadım. Genişletmek için tıkla... AMD'nin resmi sitesinden indireceksin ama tam modelini yazarsan yardımcı olabilirim link yollarım
Yodsef dedi: Ekran kartım AMD Radeon R5 Graphics. Driverımı güncelleyeceğim ama driverı bir türlü bulamadım. Genişletmek için tıkla... AMD'nin resmi sitesinden indireceksin ama tam modelini yazarsan yardımcı olabilirim link yollarım
Yodsef Decapat Katılım 2 Haziran 2023 Mesajlar 125 Daha fazla Sistem Özellikleri RX 6700 XT Ryzen 5 5600 Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2023 #3 Bende tam modeli bulamadığım için yazdım.
Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.612 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2023 #4 Yodsef dedi: Bende tam modeli bulamadığım için yazdım. Genişletmek için tıkla... AMD Drivers and Support for Radeon, Radeon Pro, FirePro, APU, CPU, Ryzen, desktops, laptops www.amd.com Driver tanilama uygulamasini kurun, otomatik kurar.
Yodsef dedi: Bende tam modeli bulamadığım için yazdım. Genişletmek için tıkla... AMD Drivers and Support for Radeon, Radeon Pro, FirePro, APU, CPU, Ryzen, desktops, laptops www.amd.com Driver tanilama uygulamasini kurun, otomatik kurar.