Radeon R7 250X Alınır mı?

Mahabad

Hectopat
Yer
Diyarbakır
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Öncelikle merhabalar.
Bu linkteki ürünü almak niyetindeyim. Fakat ürünün performansı ve uyumluluğu konusunda bilgim yok. Ürünün 720 ya da 1080p'de orta ayarlarda oyun oynatması beklentisindeyim. Ürün bu beklentimi karşılar mı? Bir diğer husus da uyumluluk konusunda elimde Asus m2n-mx anakart bulunmakta PCI-E slotlu fakat chipset konusunda bazen uyumsuzluklar olabildiğini duymuştum böyle bir sıkıntı yaşar mıyım?
Elimdeki anakart ve işlemci sebebiyle illa ki bir miktar darboğaz olacaktır ama şimdilik bunu önemsemiyorum çünkü anakart ve işlemci de yenilenecek.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam hangi ekran kartını aldınız? Bunu aldıysanız memnun musunuz?

Hocam hangi ekran kartını aldınız? Bunu aldıysanız memnun musunuz?
Sapphire R7 260x aldim hocam. Teknobiyotik'te indirimle 370 liraya mal oldu. Ama bahsettigimiz 250x modelini kullananlar da memnunlar yani yorumlar o yonde. Sisteminiz ve butceniz nedir hocam ekran karti icin?

Sapphire R7 250x 2gb
A68hm-e33 v2 veya f2a68hm-ds2
Fury 120gb
Viewsonic 21.5 2261
Aerocool gt black edition 500w
Kingston 1866mhz Hyperx Fury white 8gb
AMD Athlon II X4 860k

Hocam almak istediğim sistem bu. Önerin var mı?

@Metamu1 guzel parcalar secmissiniz hocam. Anakart konusunda Gigabyte f2a68hm-ds2 derim 8 pin CPU guc girisinden dolayi overclock durumunda size avantaj saglayacaktir. RAM konusuna gelirsek sectiginiz RAM lerin fiyatini bilmiyorum ama APU kullanmadiginiz surece RAM frekansinin pek onemi olmadigindan eger arada fiyat farki var ise 1600 MHZ alabilirsiniz size bir sey kaybettirmez. Sisteminiz hakkinda soyleyebileceklerim bunlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…