Radeon R7 APU 144Hz Sorunu

Kaumahalu

Hectopat
Yer
Ankara/Mersin
Daha fazla  
Meslek
Grafiker
Arkadaşlar merhaba. Öncelikle sistemimi yazayım;
  • ASUS A68HM-K Anakart
  • AMD A10-7870K APU (Radeon R7 Ekran Kartı)
  • AOC G2460PF FreeSync 1ms, 144Hz 24'' Monitör
Arkadaşlar ben monitörümü DVI kablosu ile anakart üzerinden bağladım. Tüm sürücüleri kurdum, BIOS ayarlarını yaptım fakat görüntü bağdaştırıcısı özelliklerindeki değer 59'du. 144Hz gözüküyor ama tıklayıp uygula dediğimde ekran kararıyor ve bir daha gelmiyor. Ancak ESC tuşuna bastığımda eski Hz değerine dönüyor ve ekran geliyor.

gg.jpg

144Hz ayarlama işlemini nasıl yapabilirim? Eğer bu sistem 144Hz desteklemiyorsa, sistemime takabileceğim ve rahatça 144Hz değerini alabileceğim bir ekran kartı önerir misiniz? Fakat maksimum 800TL civarı bir şey olursa sevinirim. Malum bütün paramı monitöre yatırdım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba. Öncelikle sistemimi yazayım;
  • ASUS A68HM-K Anakart
  • AMD A10-7870K APU (Radeon R7 Ekran Kartı)
  • AOC G2460PF FreeSync 1ms, 144Hz 24'' Monitör
Arkadaşlar ben monitörümü DVI kablosu ile anakart üzerinden bağladım. Tüm sürücüleri kurdum, BIOS ayarlarını yaptım fakat görüntü bağdaştırıcısı özelliklerindeki değer 59'du. 144Hz gözüküyor ama tıklayıp uygula dediğimde ekran kararıyor ve bir daha gelmiyor. Ancak ESC tuşuna bastığımda eski Hz değerine dönüyor ve ekran geliyor.

Eki Görüntüle 266069

144Hz ayarlama işlemini nasıl yapabilirim? Eğer bu sistem 144Hz desteklemiyorsa, sistemime takabileceğim ve rahatça 144Hz değerini alabileceğim bir ekran kartı önerir misiniz? Fakat maksimum 800TL civarı bir şey olursa sevinirim. Malum bütün paramı monitöre yatırdım.
Hocam aynı sıkıntı bendede var. Monitör aynı, ekran kartım RX480 144 Hz yapamıyorum. Çözdüysen yöntemi paylaşır mısın?

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı