War Bear Decapat Katılım 13 Temmuz 2018 Mesajlar 128 Çözümler 1 1 Ocak 2019 #1 Radeon Relive ile kaydettiğim video MP4 olarak çıkıyor. Fakat açmaya çalıştığımda bu Windows Media Player bu dosyayı yürütemiyor diyor. Filmler ve TV'den denedim fakat gine aynı hata. Yardımı olabilecek var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Ocak 2019
Radeon Relive ile kaydettiğim video MP4 olarak çıkıyor. Fakat açmaya çalıştığımda bu Windows Media Player bu dosyayı yürütemiyor diyor. Filmler ve TV'den denedim fakat gine aynı hata. Yardımı olabilecek var mı?
İnterceptour Kilopat Katılım 18 Ocak 2016 Mesajlar 161 Yer Balıkesir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen 1 Ocak 2019 #2 Hangi formatta kaydediyor ?
5 53973 Megapat Katılım 8 Nisan 2015 Mesajlar 1.056 Çözümler 4 30 Ocak 2019 #3 Aynı sorun bende de bulunmakta. AVC formatında kayıt ediliyor başka formatta seçilemiyor gözükmüyor yani tüm codec packlerde yüklü. @Recep Baltaş
Aynı sorun bende de bulunmakta. AVC formatında kayıt ediliyor başka formatta seçilemiyor gözükmüyor yani tüm codec packlerde yüklü. @Recep Baltaş
TREBA Decapat Katılım 9 Haziran 2019 Mesajlar 24 9 Haziran 2019 #4 Merhaba aynı problemi ben de yaşıyorum aynı şekilde bende de sadece AVC formatı var yardım edebilecek birisi var mı?
Merhaba aynı problemi ben de yaşıyorum aynı şekilde bende de sadece AVC formatı var yardım edebilecek birisi var mı?