Radeon Relive kayboldu

Daha fazla  
Merhaba, 9070XT ekran kartım var. Çok aktif olarak kullandığım Radeon Relive bir anda yok oldu, sebebini biliyor musunuz? Başka sisteme falan mı geçiliyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, 9070XT ekran kartım var. Çok aktif olarak kullandığım Radeon Relive bir anda yok oldu, sebebini biliyor musunuz? Başka sisteme falan mı geçiliyor?
Bende de görünmüyor, 9060xt'li bir sistemim var. Çözüm bulabilirsek iyi olur çünkü yan uygulamalar ile video çekince kasmalar oluyor en basiti yaşadığım sorunu foruma çekip atamadım bugün..

1753909170434.png

Hocam kapatmış olabilirsiniz tercihler kısmından bir kontrol etmenizi öneririm.

Son versiyondan kaldırmışlar. 24.5.1 whql versiyon kurdum düzeldi sorun
https://www.amd.com/en/resources/support-articles/release-notes/RN-RAD-WIN-24-5-1.html bu linkten mi kurdunuz acaba? WHQL diye ayriyeten belirtmiyor ama dediğiniz sürümle aynı galiba.

AMD Software: Adrenalin Edition 24.5.1 Driver for Windows® 10 & Windows® 11 64-bit

Son versiyondan kaldırmışlar. 24.5.1 whql versiyon kurdum düzeldi sorun
Cevap gelmedi ama başkalarına yardımcı olabilmek adına bir uyarıda bulunmak istiyorum. Bu şekilde eski sürüme geçerseniz oyunlar açılmıyor açılsa da uyarı veriyor şu şekilde ''display driver version Catalyst, driver package build id is not supported. Please install the latest display driver available.'' kaldı ki ekran kartı güncel mi diye baktım günceldi sırf eski sürüme döndüm diye bu uyarıyı verdi ve video kayıt özelliği gelse de asla kullanamadım. Sonra bu eski sürümü silip yeni sürümü geri indirdim ReLive özelliği çalışır vaziyette geri geldi...

Olur da sizin yaptığınız gibi sorunu çözemezlerse benim gibi deneyebilsinler diye paylaşmak istedim..

İyi akşamlar.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı