NITRO Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Mayıs 2019 Mesajlar 1.839 Makaleler 4 Çözümler 1 11 Ocak 2021 #11 Normal kardeşim. Aradığın cevap işte bu kadar kısa.
Vorplody Kilopat Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 2.345 Makaleler 3 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2021 #12 Boşta fan kapatıyordur. Kasanın önü kapalı, hava akışı kötüyse normal değerler. Çift monitör kullanıyorsan belki o da etkiliyor olabilir.
Boşta fan kapatıyordur. Kasanın önü kapalı, hava akışı kötüyse normal değerler. Çift monitör kullanıyorsan belki o da etkiliyor olabilir.
ahmet71 Picopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 102 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2021 #13 HalBoyleyken dedi: 3 Fanlı mı 2 fanlı mı? Genişletmek için tıkla... 2 Fanlı hocam. prex dedi: İdeal seviyelerde. 80 geçmediği sürece sorun yok hocam. Genişletmek için tıkla... Stress testi yaptım 90 dereceye kadar cıktı sabitledi.
HalBoyleyken dedi: 3 Fanlı mı 2 fanlı mı? Genişletmek için tıkla... 2 Fanlı hocam. prex dedi: İdeal seviyelerde. 80 geçmediği sürece sorun yok hocam. Genişletmek için tıkla... Stress testi yaptım 90 dereceye kadar cıktı sabitledi.
Marla Singer Gigapat Katılım 13 Mart 2016 Mesajlar 8.226 Çözümler 28 11 Ocak 2021 #14 ahmet71 dedi: 2 Fanlı hocam. Stress testi yaptım 90 dereceye kadar cıktı sabitledi. Genişletmek için tıkla... 90 çok yüksek kasanın hava akışı berbat büyük ihtimal.
ahmet71 dedi: 2 Fanlı hocam. Stress testi yaptım 90 dereceye kadar cıktı sabitledi. Genişletmek için tıkla... 90 çok yüksek kasanın hava akışı berbat büyük ihtimal.
ahmet71 Picopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 102 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2021 #15 Marla Singer dedi: 90 çok yüksek kasanın hava akışı berbat büyük ihtimal. Genişletmek için tıkla... 3 Tane fan ön tarafta var havayı içeri çekiyor. 1tane üste var dışarı veriyor bir de arkada var dışarı veriyor.
Marla Singer dedi: 90 çok yüksek kasanın hava akışı berbat büyük ihtimal. Genişletmek için tıkla... 3 Tane fan ön tarafta var havayı içeri çekiyor. 1tane üste var dışarı veriyor bir de arkada var dışarı veriyor.
Marla Singer Gigapat Katılım 13 Mart 2016 Mesajlar 8.226 Çözümler 28 11 Ocak 2021 #16 ahmet71 dedi: 3 Tane fan ön tarafta var havayı içeri çekiyor. 1tane üste var dışarı veriyor bir de arkada var dışarı veriyor. Genişletmek için tıkla... Kasa modeli nedir? Ön tarafı camsa hava alamaz fanlar.
ahmet71 dedi: 3 Tane fan ön tarafta var havayı içeri çekiyor. 1tane üste var dışarı veriyor bir de arkada var dışarı veriyor. Genişletmek için tıkla... Kasa modeli nedir? Ön tarafı camsa hava alamaz fanlar.
HalBoyleyken Centipat Katılım 21 Mayıs 2020 Mesajlar 248 11 Ocak 2021 #17 ahmet71 dedi: 2 Fanlı hocam. Stress testi yaptım 90 dereceye kadar cıktı sabitledi. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 90 derece dahil tamamı beklenen değerler hocam. Soğutması çok iyi olmayan bir model. Çok zorlanmadığı sürece sorun çıkmayacaktır.
ahmet71 dedi: 2 Fanlı hocam. Stress testi yaptım 90 dereceye kadar cıktı sabitledi. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 90 derece dahil tamamı beklenen değerler hocam. Soğutması çok iyi olmayan bir model. Çok zorlanmadığı sürece sorun çıkmayacaktır.
ahmet71 Picopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 102 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2021 #18 Marla Singer dedi: Kasa modeli nedir? Ön tarafı camsa hava alamaz fanlar. Genişletmek için tıkla... Gamepower darkside ön tarafı yarım acık gibi bir şey tozluk var. HalBoyleyken dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 90 derece dahil tamamı beklenen değerler hocam. Soğutması çok iyi olmayan bir model. Çok zorlanmadığı sürece sorun çıkmayacaktır. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim oyunlarda bir sıkıntı olmuyor en fazla 62 gördüm şu anlık.
Marla Singer dedi: Kasa modeli nedir? Ön tarafı camsa hava alamaz fanlar. Genişletmek için tıkla... Gamepower darkside ön tarafı yarım acık gibi bir şey tozluk var. HalBoyleyken dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 90 derece dahil tamamı beklenen değerler hocam. Soğutması çok iyi olmayan bir model. Çok zorlanmadığı sürece sorun çıkmayacaktır. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim oyunlarda bir sıkıntı olmuyor en fazla 62 gördüm şu anlık.
tugoli Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Kasım 2016 Mesajlar 3.979 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2021 #19 ahmet71 dedi: Gamepower darkside ön tarafı yarım acık gibi bir şey tozluk var. Teşekkür ederim oyunlarda bir sıkıntı olmuyor en fazla 62 gördüm şu anlık. Genişletmek için tıkla... Oynadığınız oyunlar GPU'yu yoran oyunlar değil.
ahmet71 dedi: Gamepower darkside ön tarafı yarım acık gibi bir şey tozluk var. Teşekkür ederim oyunlarda bir sıkıntı olmuyor en fazla 62 gördüm şu anlık. Genişletmek için tıkla... Oynadığınız oyunlar GPU'yu yoran oyunlar değil.
ahmet71 Picopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 102 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2021 #20 tugoli dedi: Oynadığınız oyunlar GPU'yu yoran oyunlar değil. Genişletmek için tıkla... Anladım.