KemalKcK Megapat Katılım 20 Mart 2016 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2017 #1 Radeon RX470 ve Intel Pentium G4560 ikilisi mi yoksa GeForce 1050Ti ve i3-7100 ikilisi mi? Son düzenleyen: Moderatör: 29 Ocak 2017
D Deadpool1533 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Haziran 2016 Mesajlar 1.046 Çözümler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2017 #2 Şu video yardımcı olacaktır. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Şu video yardımcı olacaktır. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
E Eden Dust Ziyaretçi 29 Ocak 2017 #3 Deadpool1533 dedi: Şu video yardımcı olacaktır. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Nedense bu videolara güvenemiyorum. Canlı test lazım.
Deadpool1533 dedi: Şu video yardımcı olacaktır. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Nedense bu videolara güvenemiyorum. Canlı test lazım.
D Deadpool1533 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Haziran 2016 Mesajlar 1.046 Çözümler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2017 #4 Silinen üye dedi: Nedense bu videolara güvenemiyorum. Canlı test lazım. Genişletmek için tıkla... Aynen haklısınız. Şuan elimizde bu var, bununla kendimizi avutuyoruz. Canlı olarak görmek daha sağlıklı olacaktır.
Silinen üye dedi: Nedense bu videolara güvenemiyorum. Canlı test lazım. Genişletmek için tıkla... Aynen haklısınız. Şuan elimizde bu var, bununla kendimizi avutuyoruz. Canlı olarak görmek daha sağlıklı olacaktır.
Bal Porsuğu Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 30 Haziran 2015 Mesajlar 2.789 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2017 #5 G4560 ile 470'in tam performansını bazı oyunlarda göremesen de bu ikili daha mantıklı.
Aykut Özder Hectopat Katılım 22 Mart 2016 Mesajlar 122 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2017 #6 rx470 i öneririmde rx480 alabilirsin bide cr desteği+amd freesync monitörler g syncdekiler gibi pahalı değil amd nin 1070 gibi ekran kartı olsa alırdımda yok işte arkadaşım cr önermiyor ama cr yapabilme şansının olması iyidir
rx470 i öneririmde rx480 alabilirsin bide cr desteği+amd freesync monitörler g syncdekiler gibi pahalı değil amd nin 1070 gibi ekran kartı olsa alırdımda yok işte arkadaşım cr önermiyor ama cr yapabilme şansının olması iyidir