Crucible Hectopat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 527 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2022 #1 Radeon Settings'de ayarlanıyor kısmından MHz ayarlıyorum ama ayarladıktan sonra kendi kendine eski ayara getiriyor, ayarlayamıyorum.
Radeon Settings'de ayarlanıyor kısmından MHz ayarlıyorum ama ayarladıktan sonra kendi kendine eski ayara getiriyor, ayarlayamıyorum.
C Coderman128 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 7.532 Makaleler 1 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2022 #2 Değişiklikleri kaydet de olmazsa WattMan yiyordur ayarları gözden geçirmen lazım.
Crucible Hectopat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 527 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2022 #3 Coderman128 dedi: Değişiklikleri kaydet de olmazsa WattMan yiyordur ayarları gözden geçirmen lazım. Genişletmek için tıkla... WattMan ne.
Coderman128 dedi: Değişiklikleri kaydet de olmazsa WattMan yiyordur ayarları gözden geçirmen lazım. Genişletmek için tıkla... WattMan ne.
C Coderman128 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 7.532 Makaleler 1 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2022 #4 Crucible dedi: WattMan ne. Genişletmek için tıkla... AMD'de bir yazılım hatası. Genelde overclock ayarlarını tutturamayınca olur.
Crucible dedi: WattMan ne. Genişletmek için tıkla... AMD'de bir yazılım hatası. Genelde overclock ayarlarını tutturamayınca olur.