Radeon Software 23.2.1 indirilir mi?

Adrenaline zaten GPU sürücülerini barındırıyor o güncelleme geldi dediği de AMD Adrenaline olması gerek, yanlış mıyım bütün işler Adrenaline'de dönüyor. Bildiğim AMD Radeon Software veyahut AMD software eski sürüm olması gerek.

RX 5600 XT kullanıcısıyım. Daha öncesinde chromium tabanlı tarayıcılarda çift ekran kullanırken donanım hızlandırmasında sorunlar yaşıyordum. Bu driver güncellemesi ile birlikte o sorunlarım çözüldü şahsen. Onun dışında şu ana kadar bir çökme sorunu yaşamadım. (NOT: Ben DDU ile önceki sürücüyü kaldırıp temiz kurulum yaptım.) Ama unutulmamalı henüz bu sürücüyü AMD sitesinden indirirken "Recommended" ibaresi yer almıyor yani tavsiye edilmiyor. Birde bende önceki Adrenalin sürücüsü üzerinden güncelleme gözükmedi. Bu yüzden sitesinden indirip kurulum yapmıştım.

Son düzenleme:
Forumun bir tanesinde AMD pişmanlıktır, sattım şunu aldım bunu aldım cevapları vardı bu driver sürümünden sonra. Yine her zaman olduğu gibi

RX560X hiçbir sorunla karşılaşmadım.

RX 6600ü güncelleyecektim şu videoyu görüp vazgeçtim. Zaten sistem çöküyor söylentileri falan da var. 22.11.1'den devamke.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sürücü WHQL ve 6000 serisinde cogu oyunda FPS artisi olmus cogu sorun duzeltilmis indirebilirsin.

Benim gördüğüm videoda da düşmüş hep anlamadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…