Cabbar Baba
Hectopat
Daha fazla
Bende de ya GPU'yu ya da CPU'yu %90 boştayken, arkada bişeyler açtığımda ise %60-70 kullanıyor. Sebebi görüntü tekrarının açık olması. Sizde de görüntü tekrarı açık olabilir. Kapatırsanız düzelir. Ancak güncelleme de yapıyor olabilir. Eğer görüntü tekrarı açıksa kapatıp bir daha bakın.Arkadşlar AMD kendi sitesinden ekran kartı driverını indirdim. Eskidem maxsimum %2 CPU falan yiyordu. Şimdi %60. kapatmak da istemiyorum ama drop oluyor. R yardım eden herkese şimdiden Teşekkürler.
Radeon Software ı açtığınızda uygulamanın sağ üst taraflarınds ayarlar simgesi olacak. Ona basın. Oradan geneli seçin. Görüntü tekrarı orada. Göreceksiniz. Ne olduğunu soruyorsanız mesela bir saniyelik bir şey oldu siz onu görmediniz eğer o çıkan şeyin olduğu ekranda iseniz o sırada görüntü tekrarı kısayolu ile belirlediğiniz dakika boyunca önceden olan şeyleri kayda alabilirsiniz.Güncellemeyi daha yeni yaptım ondan olamaz ve bu görüntü tekrarı nedir?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.