Arkadşlar AMD kendi sitesinden ekran kartı driverını indirdim. Eskidem maxsimum %2 CPU falan yiyordu. Şimdi %60. kapatmak da istemiyorum ama drop oluyor. R yardım eden herkese şimdiden Teşekkürler.
Arkadşlar AMD kendi sitesinden ekran kartı driverını indirdim. Eskidem maxsimum %2 CPU falan yiyordu. Şimdi %60. kapatmak da istemiyorum ama drop oluyor. R yardım eden herkese şimdiden Teşekkürler.
Bende de ya GPU'yu ya da CPU'yu %90 boştayken, arkada bişeyler açtığımda ise %60-70 kullanıyor. Sebebi görüntü tekrarının açık olması. Sizde de görüntü tekrarı açık olabilir. Kapatırsanız düzelir. Ancak güncelleme de yapıyor olabilir. Eğer görüntü tekrarı açıksa kapatıp bir daha bakın.
Radeon Software ı açtığınızda uygulamanın sağ üst taraflarınds ayarlar simgesi olacak. Ona basın. Oradan geneli seçin. Görüntü tekrarı orada. Göreceksiniz. Ne olduğunu soruyorsanız mesela bir saniyelik bir şey oldu siz onu görmediniz eğer o çıkan şeyin olduğu ekranda iseniz o sırada görüntü tekrarı kısayolu ile belirlediğiniz dakika boyunca önceden olan şeyleri kayda alabilirsiniz.