Radeon Software Adrenalin 2020 açılmama sorunu

smsy16

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba Saygıdeğer Technopat Üyeleri,

bugün bilgisayarıma format attım ve Radeon Software Adrenalin sürücüsünü kurdum. Radeonu açıyorum ekrana geliyor ancak sadece pencere açık bir şekilde geliyor. öyle donup kalıyor ve açılmıyor! Her şeyi denedim ancak lanet bir türlü olmadı. Bu amd firmasından çektiğimi başka kimseden çekmedim ya!
Arkadaşlar ,

bir alt sürümünü yükledim ve sorun çözüldü.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    57,1 KB · Görüntüleme: 172
Son düzenleme:
Windows 7 için yayınlandığına emin misiniz? Zira Radeon 530 ekran kartım için en son Windows 7 sürücüsü 2018.11 sürücüsü.
Sorunun çözüldüğünü belirtmişsiniz. Muhtemelen indirdiğiniz dosya bozuk inmiştir.

Windows 7 için yayınlandığına emin misiniz? Zira Radeon 530 ekran kartım için en son Windows 7 sürücüsü 2018.11 sürücüsü.
Sorunun çözüldüğünü belirtmişsiniz. Muhtemelen indirdiğiniz dosya bozuk inmiştir.
merhaba,

evet , işletim sistemim windows 7. Ekran kartım ise rx 590 pulse , belki sizin ekran kartınız desteklemiyordur. Sorunu ise bir alt sürümü indirerek çözdüm. yani 20.03.1 iken 20.02.01 i indirdiğimde oldu.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı