Pixel_less
Kilopat
Uzun zamandır hala düşünüyorum. Çok veya az FPS vermesi o kadar önemli değil. Sadece benim için kararlılık önemli. Hangisi sizce daha kararlı?
Uzun zamandır hala düşünüyorum. Çok veya az FPS vermesi o kadar önemli değil. Sadece benim için kararlılık önemli. Hangisi sizce daha kararlı?
Hocam Radeon Settings'i görev zamanlayıcıdan kaldırın. Radeon Settings arkada çalıştıkça FPS düşüyor oyunlarda.Uzun zamandır hala düşünüyorum. Çok veya az FPS vermesi o kadar önemli değil. Sadece benim için kararlılık önemli. Hangisi sizce daha kararlı?
Hocam Radeon Settings'i görev zamanlayıcıdan kaldırın. Radeon settings arkada çalıştıkça FPS düşüyor oyunlarda.
AMD Link Update olanı silin.
AMD Link Update olanı silin.
Modify link Update olanı silin.
AMD ile ilgili diğer hizmetleri devre dışı bırakın.
Böylece PC'yi başlattığınız zaman AMD Radeon settings çalışmayacak. Siz açarsanız açılacak. Yanlışlıkla açarsanız Görev Yöneticisi'nden "görevi sonlandır." deyin.
Evet hocam. Bir de drivers only ileride sıkıntı yaratabiliyormuş. En iyi yöntem budur.Tamamdır yaptım umarım daha iyi olur. Demek ki driver only olarak kurduğun da Radeon programlarını kurmadığı için daha performanslı oluyor o zaman. Bu da aşağı yukarı aynı işi yapıyor sanırım.
Evet hocam. Bir de drivers only ileride sıkıntı yaratabiliyormuş. En iyi yöntem budur.
hocam onu nası yapıyoruz detaylı anlatırmısınAMD Link Update olanı silin.
Modify Link Update olanı silin.
AMD ile ilgili diğer hizmetleri devre dışı bırakın.
Böylece PC'yi başlattığınız zaman AMD Radeon Settings çalışmayacak. Siz açarsanız açılacak. Yanlışlıkla açarsanız görev yöneticisinden "görevi sonlandır." deyin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.