Radeon Software Adrenalin mi daha kararlı Pro mu?

Pro olanını kurup test edenler hep görüntünün ve grafiklerin biraz daha kaliteli göründüğünü falan söylüyorlardı. Ben hiç test etmedim. Fakat şu da var. Radeon programı hep sorunlu oluyor. Burada bir arkadaş konu açmıştı sistemi güzel olmasına rağmen eski oyunları bile zar zor düşük ayarlarda açabildiğini yazmıştı. Kendisi DDU ile sürücüyü kaldırdıktan sonra tekrar aynı sürücüyü driver only seçeneğini seçerek kurmuş ve bütün sorununun düzeldiğini söylemişti. Konuyu bulursam atarım. Radeon programı sorunlu olduğu için sanırım stabilite sorunları yaşatıyor. Ben öyle denemiştim cidden az da olsa fark ediyor aslında sadece driver olarak kurarsanız. Fakat ben mecburen Radeon'u da kurmak zorundayım çünkü renk ayarını yapamıyorum.

Hocam Radeon Settings'i görev zamanlayıcıdan kaldırın. Radeon settings arkada çalıştıkça FPS düşüyor oyunlarda.

2023-03-13_18-49-32.jpg

Hangisi?

AMD Link Update olanı silin.
Modify Link Update olanı silin.

AMD ile ilgili diğer hizmetleri devre dışı bırakın.

Böylece PC'yi başlattığınız zaman AMD Radeon Settings çalışmayacak. Siz açarsanız açılacak. Yanlışlıkla açarsanız görev yöneticisinden "görevi sonlandır." deyin.

Modify link Update olanı silin.

Böylece PC'yi başlattığınız zaman AMD Radeon settings çalışmayacak. Siz açarsanız açılacak. Yanlışlıkla açarsanız Görev Yöneticisi'nden "görevi sonlandır." deyin.

Tamamdır yaptım umarım daha iyi olur. Demek ki driver only olarak kurduğun da Radeon programlarını kurmadığı için daha performanslı oluyor o zaman. Bu da aşağı yukarı aynı işi yapıyor sanırım.

Tamamdır yaptım umarım daha iyi olur. Demek ki driver only olarak kurduğun da Radeon programlarını kurmadığı için daha performanslı oluyor o zaman. Bu da aşağı yukarı aynı işi yapıyor sanırım.
Evet hocam. Bir de drivers only ileride sıkıntı yaratabiliyormuş. En iyi yöntem budur.

Modify Link Update olanı silin.

Böylece PC'yi başlattığınız zaman AMD Radeon Settings çalışmayacak. Siz açarsanız açılacak. Yanlışlıkla açarsanız görev yöneticisinden "görevi sonlandır." deyin.
hocam onu nası yapıyoruz detaylı anlatırmısın

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı