gelme istemem Hectopat Katılım 22 Şubat 2022 Mesajlar 743 Çözümler 1 28 Ekim 2022 #1 Dying Light oyununa girdim sağ üstte CAS desteklenen yazıyor. Ne olduğunu merak ettim bilen söyleyebilir mi?
Dying Light oyununa girdim sağ üstte CAS desteklenen yazıyor. Ne olduğunu merak ettim bilen söyleyebilir mi?
Sparkzz011 Centipat Katılım 2 Ekim 2022 Mesajlar 111 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2022 #2 gelme istemem dedi: Dying Light oyununa girdim sağ üstte CAS desteklenen yazıyor. Ne olduğunu merak ettim bilen söyleyebilir mi? Eki Görüntüle 1556306 Genişletmek için tıkla... Kontrast uyarlamalı keskinleştirme anlamına gelmektedir.
gelme istemem dedi: Dying Light oyununa girdim sağ üstte CAS desteklenen yazıyor. Ne olduğunu merak ettim bilen söyleyebilir mi? Eki Görüntüle 1556306 Genişletmek için tıkla... Kontrast uyarlamalı keskinleştirme anlamına gelmektedir.
gelme istemem Hectopat Katılım 22 Şubat 2022 Mesajlar 743 Çözümler 1 28 Ekim 2022 #3 Sparkzz011 dedi: Kontrast uyarlamalı keskinleştirme anlamına gelmektedir. Genişletmek için tıkla... Nereden açılıyor,bilginiz var mı ?
Sparkzz011 dedi: Kontrast uyarlamalı keskinleştirme anlamına gelmektedir. Genişletmek için tıkla... Nereden açılıyor,bilginiz var mı ?
P phan metal Centipat Katılım 10 Temmuz 2022 Mesajlar 1.200 Çözümler 5 28 Ekim 2022 #4 gelme istemem dedi: Nereden açılıyor,bilginiz var mı ? Genişletmek için tıkla... Radeon Ayarlarından artılıyor. Mesela FSR ile görüntü kaybı oluyor ya bu CAS ayarı, kaybın yüzde 80 kadarını telafi ediyor.
gelme istemem dedi: Nereden açılıyor,bilginiz var mı ? Genişletmek için tıkla... Radeon Ayarlarından artılıyor. Mesela FSR ile görüntü kaybı oluyor ya bu CAS ayarı, kaybın yüzde 80 kadarını telafi ediyor.
gelme istemem Hectopat Katılım 22 Şubat 2022 Mesajlar 743 Çözümler 1 28 Ekim 2022 #5 phan metal dedi: Radeon Ayarlarından artılıyor. Mesela FSR ile görüntü kaybı oluyor ya bu CAS ayarı, kaybın yüzde 80 kadarını telafi ediyor. Genişletmek için tıkla... Tam olarak hangi ayarlardan yapılıyor dostum biraz daha açar mısın ?
phan metal dedi: Radeon Ayarlarından artılıyor. Mesela FSR ile görüntü kaybı oluyor ya bu CAS ayarı, kaybın yüzde 80 kadarını telafi ediyor. Genişletmek için tıkla... Tam olarak hangi ayarlardan yapılıyor dostum biraz daha açar mısın ?
P phan metal Centipat Katılım 10 Temmuz 2022 Mesajlar 1.200 Çözümler 5 28 Ekim 2022 #6 gelme istemem dedi: Tam olarak hangi ayarlardan yapılıyor dostum biraz daha açar mısın ? Genişletmek için tıkla... Radeon ayarlarında vardı galiba bir de oyunun kendi ayarlarında FideltyFX CAS ayarı da olabilir.
gelme istemem dedi: Tam olarak hangi ayarlardan yapılıyor dostum biraz daha açar mısın ? Genişletmek için tıkla... Radeon ayarlarında vardı galiba bir de oyunun kendi ayarlarında FideltyFX CAS ayarı da olabilir.