Tahakbay Hectopat Katılım 31 Mayıs 2020 Mesajlar 123 8 Nisan 2021 #1 Ekran kayıtlarını C'ye kaydediyor ama ben D'ye kaydetsin istiyorum. Radeon Software kullanıyorum nasıl yaparım? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Nisan 2021
Ekran kayıtlarını C'ye kaydediyor ama ben D'ye kaydetsin istiyorum. Radeon Software kullanıyorum nasıl yaparım?
Çözüm Emir M. 8 Nisan 2021 Radeon Software'a girin ve sağ üstten çarka tıklayın. "Genel" kısmına gelin "Ortam kaydetme konumu"ndan değiştirebilirsiniz.
Radeon Software'a girin ve sağ üstten çarka tıklayın. "Genel" kısmına gelin "Ortam kaydetme konumu"ndan değiştirebilirsiniz.
Emir M. Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Temmuz 2016 Mesajlar 21.139 Makaleler 26 Çözümler 520 8 Nisan 2021 #2 Radeon Software'a girin ve sağ üstten çarka tıklayın. "Genel" kısmına gelin "Ortam kaydetme konumu"ndan değiştirebilirsiniz. Artı 0 Eksi Çözüm
Radeon Software'a girin ve sağ üstten çarka tıklayın. "Genel" kısmına gelin "Ortam kaydetme konumu"ndan değiştirebilirsiniz.