Radeon Software grafik ayarları nasıl olmalı?

erdiozgor

Megapat
Yer
Sakarya
Daha fazla  
FPS umurumda değil. Tamamen yüksek kaliteli bi oyun için buradaki ayarları nasıl yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
FPS umurumda değil. Tamamen yüksek kaliteli bi oyun için buradaki ayarları nasıl yapmalıyım?

Eki Görüntüle 743833

Son sürücünün (20.11.2) bilinen sorunları arasında Gelişmiş Senkronizasyon açıldığında siyah ekran oluşumu belirtilmiş. Hangi kartlarda olduğu belirtilmese de 5000 serisinde olduğunu düşünüyorum.

Yüksek kalite almak için Virtual Super Resolution kullanarak monitörün çözünürlüğünden daha yüksek çözünürlüklü görüntüleri ekrana sıkıştırmak mümkün. 1080p ekrana 1440p sıkıştırmak bir nevi anti-aliasing görevi görüyor.

Oraya pek müdahale etmenize gerek yok. Oyun içi ayarlardan ultraya alın.
Radeon ayarlarını varsayılanda tutuyorum ben. Monitörünüz nedir?

MSI Optix G27 2K 165Hz monitör.
Görüntü keskinleştirmeyi kapatın bence.

Onu açınca sanki daha güzel oluyor görüntü gibi geliyor bana.

20.9.1 resmi güncel sürüm. Ben beta sürümleri kurmuyorum hocam.

Son düzenleme:
Görüntü keskinleştirmeyi kapatın bence.

Çok etkili bir teknoloji böyle bir tavsiyeyi neden verdiniz ben gözle görülür şekilde farkı hissedebiliyorum hem de RTX sistemden RX sisteme geçmiş birisi olarak Radeon image sharpening farkını çok net hissettiriyor bırakın oyunu masaüstünde ki simgeler bile netleşiyor.

Etkisiz olduğunu iddia etmedim. Rekabetçi oyunlarda kullanımını mantıklı buluyorum. RSR ve FSR kullanımında görüntü kalitesindeki kaybı da azaltıyor belirli bir seviyeye kadar. Lakin kayıpsız kalitede oyun deneyimi için önermiyorum, kişisel fikrim. Görüntüdeki doğallığı yok ediyor, kenar yumuşatmanın kalite üzerindeki etkisini büyük oranda etkiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…