G guhjuy Centipat Katılım 3 Haziran 2020 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2020 #1 MSI Afterburner ile son sürüm Radeon Software sürücü uyumlu çalışır mı? MSI Afterburner indirmeyi düşünüyorum FPS takibi için.
MSI Afterburner ile son sürüm Radeon Software sürücü uyumlu çalışır mı? MSI Afterburner indirmeyi düşünüyorum FPS takibi için.
BMW M4 Centipat Katılım 3 Haziran 2020 Mesajlar 63 4 Haziran 2020 #2 Vallaha, MSI Afterburner OC yapıyor diye biliyorum, yanlışım varsa düzeltin, lakin Radeon Software ne işe yarıyor?
Vallaha, MSI Afterburner OC yapıyor diye biliyorum, yanlışım varsa düzeltin, lakin Radeon Software ne işe yarıyor?
G guhjuy Centipat Katılım 3 Haziran 2020 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2020 #3 Sürücü
G guhjuy Centipat Katılım 3 Haziran 2020 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2020 #5 Teşekkürler
NiqhTmaRe Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mayıs 2017 Mesajlar 1.526 Çözümler 16 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Resim Öğretmenliği 4 Haziran 2020 #6 Çalışır. Önceki Radeon sürümünde bazı ufak tefek sorunlara yol açıyordu ancak şuan benimde kullandığım ve gördüğüm kadarıyla bir problem yok. BMW M4 dedi: Vallaha, MSI Afterburner OC yapıyor diye biliyorum, yanlışım varsa düzeltin, lakin Radeon Software ne işe yarıyor? Genişletmek için tıkla... MSI Afterburner yazılımı ile birlikte RivaTurner adında program kuruluyor. Bu sayede oyun içi değerlerimizi görmemiz sağlanıyor. Radeon Software AMD ekran kartlarının sürücü yazılımı. Nvidia denetim masası misali.
Çalışır. Önceki Radeon sürümünde bazı ufak tefek sorunlara yol açıyordu ancak şuan benimde kullandığım ve gördüğüm kadarıyla bir problem yok. BMW M4 dedi: Vallaha, MSI Afterburner OC yapıyor diye biliyorum, yanlışım varsa düzeltin, lakin Radeon Software ne işe yarıyor? Genişletmek için tıkla... MSI Afterburner yazılımı ile birlikte RivaTurner adında program kuruluyor. Bu sayede oyun içi değerlerimizi görmemiz sağlanıyor. Radeon Software AMD ekran kartlarının sürücü yazılımı. Nvidia denetim masası misali.
CptChivas Kilopat Katılım 20 Aralık 2018 Mesajlar 542 Çözümler 4 4 Haziran 2020 #7 Son sürümde daha deneme fırsatım olmadı. Ancak bir önceki sürümde sorun yaratıyordu.(RX570)