CptnAktas Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ağustos 2019 Mesajlar 1.267 Makaleler 2 Çözümler 2 Yer Malatya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 22 Aralık 2020 #1 İyi günler, Radeon Software kullanıyorum. Video kayıt etmek istiyorum. CTRL+Shift+E kombinasyonunu da kullansam, program içerisinde de kayıt al desem, fare imlecinin yanı yuvarlak dönüp geri normal kalıyor. Nasıl çözeceğim? Son düzenleyen: Moderatör: 22 Aralık 2020
İyi günler, Radeon Software kullanıyorum. Video kayıt etmek istiyorum. CTRL+Shift+E kombinasyonunu da kullansam, program içerisinde de kayıt al desem, fare imlecinin yanı yuvarlak dönüp geri normal kalıyor. Nasıl çözeceğim?
Nordnull Centipat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 238 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2020 #2 Windows + G ile kayıt alınabilir. Windows 10 çalışır. Xbox Game Bar Al - Microsoft Store tr-TR Artı 0 Eksi
jax teller fanboyu Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ocak 2019 Mesajlar 7.032 Makaleler 1 Çözümler 27 22 Aralık 2020 #3 Nordnull dedi: Windows + G ile kayıt alınabilir. Windows 10 çalışır. Xbox Game Bar Al - Microsoft Store tr-TR Genişletmek için tıkla... Bu özelliği açmak FPS katleden bir şeydir. XBOX DVR açılmasını kesinlikle tavsiye etmiyorum. Masaüstü kaydedici açmayı deneyin. Onun dışında videoları nereye kaydedeceğini ayarlayarak şansınızı denersiniz. Artı 0 Eksi
Nordnull dedi: Windows + G ile kayıt alınabilir. Windows 10 çalışır. Xbox Game Bar Al - Microsoft Store tr-TR Genişletmek için tıkla... Bu özelliği açmak FPS katleden bir şeydir. XBOX DVR açılmasını kesinlikle tavsiye etmiyorum. Masaüstü kaydedici açmayı deneyin. Onun dışında videoları nereye kaydedeceğini ayarlayarak şansınızı denersiniz.
KS KS CptnAktas Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ağustos 2019 Mesajlar 1.267 Makaleler 2 Çözümler 2 Yer Malatya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 22 Aralık 2020 #4 Nordnull dedi: Windows + g ile kayıt alınabilir. Windows 10 çalışır. Xbox Game Bar Al - Microsoft Store tr-TR Genişletmek için tıkla... Onlar çok kastırıyor. jax teller fanboyu dedi: Bu özelliği açmak FPS katleden bir şeydir. Xbox DVR açılmasını kesinlikle tavsiye etmiyorum. Masaüstü kaydedici açmayı deneyin. Onun dışında videoları nereye kaydedeceğini ayarlayarak şansınızı denersiniz. Genişletmek için tıkla... Masaüstü kaydedici açık. Video kaydedilen yer de açık fakat kayıt al dioyrum mouse dönüyor tepki olmuyor. jax teller fanboyu dedi: Bu özelliği açmak FPS katleden bir şeydir. Xbox DVR açılmasını kesinlikle tavsiye etmiyorum. Masaüstü kaydedici açmayı deneyin. Onun dışında videoları nereye kaydedeceğini ayarlayarak şansınızı denersiniz. Genişletmek için tıkla... Masaüstü kaydediciyi kapatıyorum deniyorum masaüstü kaydedici kapalı diyor açınca geri aynı oluyor. Artı 0 Eksi
Nordnull dedi: Windows + g ile kayıt alınabilir. Windows 10 çalışır. Xbox Game Bar Al - Microsoft Store tr-TR Genişletmek için tıkla... Onlar çok kastırıyor. jax teller fanboyu dedi: Bu özelliği açmak FPS katleden bir şeydir. Xbox DVR açılmasını kesinlikle tavsiye etmiyorum. Masaüstü kaydedici açmayı deneyin. Onun dışında videoları nereye kaydedeceğini ayarlayarak şansınızı denersiniz. Genişletmek için tıkla... Masaüstü kaydedici açık. Video kaydedilen yer de açık fakat kayıt al dioyrum mouse dönüyor tepki olmuyor. jax teller fanboyu dedi: Bu özelliği açmak FPS katleden bir şeydir. Xbox DVR açılmasını kesinlikle tavsiye etmiyorum. Masaüstü kaydedici açmayı deneyin. Onun dışında videoları nereye kaydedeceğini ayarlayarak şansınızı denersiniz. Genişletmek için tıkla... Masaüstü kaydediciyi kapatıyorum deniyorum masaüstü kaydedici kapalı diyor açınca geri aynı oluyor.