cante12 Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Kasım 2013 Mesajlar 1.732 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2018 #1 Son birkaç güncellemedir bu hatayı alıyorum. Gelen güncellemelerin hiçbiri başarılı bir şekilde yüklenmiyor kısmi yüklüyor. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Aralık 2018
Son birkaç güncellemedir bu hatayı alıyorum. Gelen güncellemelerin hiçbiri başarılı bir şekilde yüklenmiyor kısmi yüklüyor.
HeNiX Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 18 Haziran 2015 Mesajlar 1.500 Çözümler 17 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Aralık 2018 #2 Aynısını bende yaşamıştım AMD’nin internet sitesinde sürücüyü indirip özel kurulum yapınca yüklenmişti.
Aynısını bende yaşamıştım AMD’nin internet sitesinde sürücüyü indirip özel kurulum yapınca yüklenmişti.
Erdem Çolakoğlu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Eylül 2018 Mesajlar 1.872 Çözümler 34 Yer Eagle Mars Colony 9 Aralık 2018 #3 DDU ile sürücüyü kaldırıp tekrar yükleyin. Güncellemelerde bu sıkıntı yaşanıyor genelde.
M muzan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2016 Mesajlar 4.066 Makaleler 18 Çözümler 34 9 Aralık 2018 #4 Hocam DDU ile felan hiç uğraşma. Radeon yazılımının sitesine gir. Ekran kartını seç ve sana önerdiği sürümü indir. En yeni sürümü değil önerdiği sürücüyü temiz kurulum seçeneğiyle kur. Bende de aynı sorun vardı sürüm düşürmek zorunda kaldım.
Hocam DDU ile felan hiç uğraşma. Radeon yazılımının sitesine gir. Ekran kartını seç ve sana önerdiği sürümü indir. En yeni sürümü değil önerdiği sürücüyü temiz kurulum seçeneğiyle kur. Bende de aynı sorun vardı sürüm düşürmek zorunda kaldım.