Merhaba neredeyse artık şu sorunu düzeltememekten sıkıldım neredeyse her türlü yolu deneyip uyguladım. hala ekran gidiyor. nasıl çözebilirim artık bilgisayarı kaldırma durumuna kadar geldim ve bunu diğer bilgisayarımın yanına kurup çalıştıracağım.
Hocam %68 olduktan sonra ekran gidiyor reset atana kadar klavye ve fare dahil hiçbir şey çalışmıyor kablo arkaya 2 tane takılı ne tür kablolar bilmiyorum ama sorun böyle.
Hocam neredeyse 8 yıllık oldu ve 1 hafta önce format attık bilgisayara format attığımızdan beri böyle bilgisayarda sadece harici ekran kart ile geziyorum.
@Sgt Roach Windows 10 mu kullanıyorsunuz? Eski sürüm sürücülerden denediniz mi? Veya ekran gittikten sonra birkaç dakika beklediniz mi? Yakın zamanda ekran kablosunu değiştirdiniz mi? Ekranınız kaç hertz?
@Sgt Roach Windows 10 mu kullanıyorsunuz? Eski sürüm sürücülerden denediniz mi? Veya ekran gittikten sonra birkaç dakika beklediniz mi? Yakın zamanda ekran kablosunu değiştirdiniz mi? Ekranınız kaç Hertz?
@Sgt Roach Özelleştirilmiş ISO mu kullanıyorsunuz? Windows'unuz son sürüm değil anladığım kadarıyla. Son sürüme güncelleyip tekrar deneyin. Yeni sürücüler uyumlu olmayabilir.
@Sgt Roach özelleştirilmiş ISO mu kullanıyorsunuz? Windows'unuz son sürüm değil anladığım kadarıyla. Son sürüme güncelleyip tekrar deneyin. Yeni sürücüler uyumlu olmayabilir.
Hocam onu da yapamıyorum dün 20H2 güncelleme geldi yaklaşık 2 saat bekledim buseferde güncelleme esnasında bu sorunu yaşıyorum %46 olunca ekran gidiyor dediğim gibi yine hiçbir şey yapamıyorum reset atıp böyle güncelleyemeden kullanıyorum.
Eğer yine olursa farklı yollar deneyebiliriz. Bundan önceki Windows sürümünüz yine 1909 muydu? Formattan önceki Adrenalin sürücünüzü hatırlıyor musunuz?