campanharo Hectopat Katılım 7 Ağustos 2021 Mesajlar 180 21 Ağustos 2021 #1 Bu hatayı alıyorum. Çözüm videoları İngilizce. Bilgisayarı yeni almıştım, 2 hafta sorunsuz kullandım. Yardımcı olabilir misiniz?
Bu hatayı alıyorum. Çözüm videoları İngilizce. Bilgisayarı yeni almıştım, 2 hafta sorunsuz kullandım. Yardımcı olabilir misiniz?
Random arkadaş Hectopat Katılım 10 Şubat 2021 Mesajlar 184 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2021 #2 campanharo dedi: Eki Görüntüle 1144127 Bu hatayı alıyorum. Çözüm videoları İngilizce. Bilgisayarı yeni almıştım, 2 hafta sorunsuz kullandım. Yardımcı olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam ekran kartınız nedir ? Dediğine göre yanlış sürücü indirmişsiniz. Silip yüklemek sorunu çözebilir. Artı 0 Eksi
campanharo dedi: Eki Görüntüle 1144127 Bu hatayı alıyorum. Çözüm videoları İngilizce. Bilgisayarı yeni almıştım, 2 hafta sorunsuz kullandım. Yardımcı olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam ekran kartınız nedir ? Dediğine göre yanlış sürücü indirmişsiniz. Silip yüklemek sorunu çözebilir.
pckulanananpelikan Picopat Katılım 12 Temmuz 2021 Mesajlar 724 Çözümler 5 21 Ağustos 2021 #3 Random arkadaş dedi: Hocam ekran kartınız nedir? Dediğine göre yanlış sürücü indirmişsiniz. Silip yüklemek sorunu çözebilir. Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimalle yanlış sürücü yüklenmiş veya eski sürücü yüklemişsiniz. Artı 0 Eksi
Random arkadaş dedi: Hocam ekran kartınız nedir? Dediğine göre yanlış sürücü indirmişsiniz. Silip yüklemek sorunu çözebilir. Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimalle yanlış sürücü yüklenmiş veya eski sürücü yüklemişsiniz.
KS KS campanharo Hectopat Katılım 7 Ağustos 2021 Mesajlar 180 21 Ağustos 2021 #4 Random arkadaş dedi: Hocam ekran kartınız nedir ? Dediğine göre yanlış sürücü indirmişsiniz. Silip yüklemek sorunu çözebilir. Genişletmek için tıkla... GTX1650. AMD Radeon Software programını silip yükledim şu an normal fakat niye olduğunu anlamadım. Sürücüleri otomatik kendi indirdi ve günceldi. pckulanananpelikan dedi: Büyük ihtimalle yanlış sürücü yüklenmiş veya eski sürücü yüklemişsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam sürücüleri Software programından kendisi yükledi en güncelini Artı 0 Eksi
Random arkadaş dedi: Hocam ekran kartınız nedir ? Dediğine göre yanlış sürücü indirmişsiniz. Silip yüklemek sorunu çözebilir. Genişletmek için tıkla... GTX1650. AMD Radeon Software programını silip yükledim şu an normal fakat niye olduğunu anlamadım. Sürücüleri otomatik kendi indirdi ve günceldi. pckulanananpelikan dedi: Büyük ihtimalle yanlış sürücü yüklenmiş veya eski sürücü yüklemişsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam sürücüleri Software programından kendisi yükledi en güncelini
Random arkadaş Hectopat Katılım 10 Şubat 2021 Mesajlar 184 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2021 #5 campanharo dedi: GTX1650. AMD Radeon Software programını silip yükledim şu an normal fakat niye olduğunu anlamadım. Sürücüleri otomatik kendi indirdi ve günceldi. Hocam sürücüleri Software programından kendisi yükledi en güncelini Genişletmek için tıkla... Hocam ekran kartınız NVIDIA ise neden AMD Softare kullanıyorsunuz ki? Artı 0 Eksi
campanharo dedi: GTX1650. AMD Radeon Software programını silip yükledim şu an normal fakat niye olduğunu anlamadım. Sürücüleri otomatik kendi indirdi ve günceldi. Hocam sürücüleri Software programından kendisi yükledi en güncelini Genişletmek için tıkla... Hocam ekran kartınız NVIDIA ise neden AMD Softare kullanıyorsunuz ki?
KS KS campanharo Hectopat Katılım 7 Ağustos 2021 Mesajlar 180 21 Ağustos 2021 #6 Random arkadaş dedi: Hocam ekran kartınız NVIDIA ise neden AMD Softare kullanıyorsunuz ki? Genişletmek için tıkla... Hocam işlemci Ryzen 7 4800H Artı 0 Eksi
Random arkadaş dedi: Hocam ekran kartınız NVIDIA ise neden AMD Softare kullanıyorsunuz ki? Genişletmek için tıkla... Hocam işlemci Ryzen 7 4800H
pckulanananpelikan Picopat Katılım 12 Temmuz 2021 Mesajlar 724 Çözümler 5 22 Ağustos 2021 #7 @campanharo ne alakası var? Artı 0 Eksi
Random arkadaş Hectopat Katılım 10 Şubat 2021 Mesajlar 184 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2021 #8 campanharo dedi: Hocam işlemci Ryzen 7 4800H Genişletmek için tıkla... O zaman bilemem hocam işlemcinizin ekran kartına göre indireceksiniz yani mesela Ryzen 5 2400g de Vega 11 var onun driver'ını indireceksiniz. Artı 0 Eksi
campanharo dedi: Hocam işlemci Ryzen 7 4800H Genişletmek için tıkla... O zaman bilemem hocam işlemcinizin ekran kartına göre indireceksiniz yani mesela Ryzen 5 2400g de Vega 11 var onun driver'ını indireceksiniz.