- Makaleler
- 42
Yaklaşık 2 aydır ilginç bir şekilde oyun esnasında kaydettiğim videoları oynattığımda takılmalar veya akıcılık sorunları yaşıyorum. Bunu ilk Dying Light 2 oynarken yaşadım fakat VRAM kullanımı yüksek olunca ondan alakalıdır diye önemsemedim. Sonrasında Fallout 76 ve Cyberpunk 2077'de test ettiğimde daha az olsa da bu sorunların devam ettiğini gördüm. Youtube kanalımda tüm videoları 2 ay öncesine kadar böyle kaydediyordum ve hepsi akıcı ve sorunsuzdu.
Bu 2 ayda film izlemek için VLC indirip Windows Media Player'a codec yüklemiştim. Video oynatıcılarda bir sorun yok. Kaydettiğim videoların boyutu eskisine kıyasla daha düşük. 2 dakikalık bir video 400-500 MB kaydederken şimdi 200 MB civarı kaydediyor aynı oyunda. Sürücüyü silip kursam da, başkasına geçsem de düzelmedi.
Bu 2 ayda film izlemek için VLC indirip Windows Media Player'a codec yüklemiştim. Video oynatıcılarda bir sorun yok. Kaydettiğim videoların boyutu eskisine kıyasla daha düşük. 2 dakikalık bir video 400-500 MB kaydederken şimdi 200 MB civarı kaydediyor aynı oyunda. Sürücüyü silip kursam da, başkasına geçsem de düzelmedi.
Son düzenleme: