Y yasinsuer Hectopat Katılım 5 Ekim 2020 Mesajlar 666 20 Eylül 2021 #1 Bu hatayı alıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 20 Eylül 2021
AssassinSlayer Hectopat Katılım 18 Nisan 2020 Mesajlar 587 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Gemi Makine işletme mühendisliği öğrencisi 20 Eylül 2021 #2 Dostum sorunnun çözümünü tam bilmiyorum ama ne olduysa bende de kendi kendine Radeon açılmadı sanki silinmiş gibi bir şey oldu sanırım genel bir şey. Artı 0 Eksi
Dostum sorunnun çözümünü tam bilmiyorum ama ne olduysa bende de kendi kendine Radeon açılmadı sanki silinmiş gibi bir şey oldu sanırım genel bir şey.
marked1 Kilopat Katılım 17 Aralık 2017 Mesajlar 317 Çözümler 3 20 Eylül 2021 #3 Anladığım kadarıyla software sürümü senin ekran kartıyla uyumlu değil. Tavsiyem programı temelli kaldırıp tekrar ekran kartının driverini bulup indirmen. Büyük ihtimal düzelecektir sorun. Artı 0 Eksi
Anladığım kadarıyla software sürümü senin ekran kartıyla uyumlu değil. Tavsiyem programı temelli kaldırıp tekrar ekran kartının driverini bulup indirmen. Büyük ihtimal düzelecektir sorun.
Ufuk9800 Yoctopat Katılım 19 Ağustos 2023 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2023 #4 AssassinSlayer dedi: Dostum sorunnun çözümünü tam bilmiyorum ama ne olduysa bende de kendi kendine Radeon açılmadı sanki silinmiş gibi bir şey oldu sanırım genel bir şey. Genişletmek için tıkla... Bende bugün aldım bu hatayı ve Radeon software yüklüydü AMD sitesinden Otomatik algılayıcıyı indirdim Chipseti ve Adrenalin Software Yazılımını kurdu sorun varmıdır 43 derece boşta pc marked1 dedi: Anladığım kadarıyla software sürümü senin ekran kartıyla uyumlu değil. Tavsiyem programı temelli kaldırıp tekrar ekran kartının driverini bulup indirmen. Büyük ihtimal düzelecektir sorun. Genişletmek için tıkla... AMD İn sitesinden kurdum algılayıcıdan Son düzenleme: 19 Ağustos 2023 Artı 0 Eksi
AssassinSlayer dedi: Dostum sorunnun çözümünü tam bilmiyorum ama ne olduysa bende de kendi kendine Radeon açılmadı sanki silinmiş gibi bir şey oldu sanırım genel bir şey. Genişletmek için tıkla... Bende bugün aldım bu hatayı ve Radeon software yüklüydü AMD sitesinden Otomatik algılayıcıyı indirdim Chipseti ve Adrenalin Software Yazılımını kurdu sorun varmıdır 43 derece boşta pc marked1 dedi: Anladığım kadarıyla software sürümü senin ekran kartıyla uyumlu değil. Tavsiyem programı temelli kaldırıp tekrar ekran kartının driverini bulup indirmen. Büyük ihtimal düzelecektir sorun. Genişletmek için tıkla... AMD İn sitesinden kurdum algılayıcıdan