Radeon Software'da ReLive Yok

Tywishh

Centipat
Harici ekran kartım Radeon ReLive desteklemesine rağmen AMD Radeon Software Adrenalin Edition programında ReLive seçeneği yok. Şimdi Display Driver Uninstaller (DDU) ile Driver'ımı uninstall edip bir daha yükleyeceğim. ReLive kullanmak istiyorum çünkü Apex oynuyoruz anlık bir şey olduğunda clip almak istiyorum. Sorunu çözmekte fikri olanlar var ise her türlü yardıma açığım. Teşekkür ederim şimdiden herkese...

Laptop CPU: Ryzen 5 2500U with Mobile Vega Graphics (Vega 8 igpu)
Laptop GPU: Radeon 540 2 GB GDDR5 128 Bit.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sağ üstten ayarlara girin. Oradan da Genel'e basın. Alta inin ve Masaüstü Kaydedici'yi aktive edin. CTRL+Shift+R ile kayıt başlatıp durdurabilirsiniz. Son dakikayı kaydetmek için de ayar vardı ama hatırlamıyorum şu anda.
Ek Açıklama 2020-05-18 150823.png

Sağ üstten ayarlara girin. Oradan da Genel'e basın. Alta inin ve Masaüstü Kaydedici'yi aktive edin. CTRL+Shift+R ile kayıt başlatıp durdurabilirsiniz. Son dakikayı kaydetmek için de ayar vardı ama hatırlamıyorum şu anda.Eki Görüntüle 566413
Bendeki sıkıntı o sadece Tercihler ve Performans var.
Bendeki sıkıntı o sadece tercihler ve performans var.

Gelmemesinin sebebi igpu yüzünden olabilir en azından ben öyle düşünüyorum ama internette araştırdığım kadarıyla insanlar Vega iGPU'yla bile ReLive kullanabiliyorlarmış.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı