lusie Hectopat Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 2.700 Çözümler 9 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2025 #1 Merhaba RX 6500 XT kullanıyorum bu ayarı birkaç oyunda denedim güzel FPS arttırdı, ayarlardan komple mi açayım yoksa tek tek mi açayım sizce?
Merhaba RX 6500 XT kullanıyorum bu ayarı birkaç oyunda denedim güzel FPS arttırdı, ayarlardan komple mi açayım yoksa tek tek mi açayım sizce?
snowflakegotwingz Picopat Katılım 27 Mayıs 2025 Mesajlar 445 Çözümler 3 Yer Norveç - Bergen Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Tercüman 14 Haziran 2025 #2 Çok metin okuma gerektiren oyunlarda kapatın, diğerlerinde elle açın hocam.
AceTeq Gigapat Zamanın Tanığı Mahalle Bilgisayarcısı Sıvı Nitrojen Katılım 13 Aralık 2016 Mesajlar 9.093 Çözümler 82 Yer Başkent 14 Haziran 2025 #3 lusie dedi: Merhaba RX 6500 XT kullanıyorum bu ayarı birkaç oyunda denedim güzel FPS arttırdı, ayarlardan komple mi açayım yoksa tek tek mi açayım sizce? Genişletmek için tıkla... Her oyunda açmayın.
lusie dedi: Merhaba RX 6500 XT kullanıyorum bu ayarı birkaç oyunda denedim güzel FPS arttırdı, ayarlardan komple mi açayım yoksa tek tek mi açayım sizce? Genişletmek için tıkla... Her oyunda açmayın.
lusie Hectopat Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 2.700 Çözümler 9 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2025 #4 AceTeq dedi: Her oyunda açmayın. Genişletmek için tıkla... Hocam açtım rust da böyle mi yoksa sadece etkin mi yapayım
AceTeq dedi: Her oyunda açmayın. Genişletmek için tıkla... Hocam açtım rust da böyle mi yoksa sadece etkin mi yapayım