D duser Decapat Katılım 7 Mart 2022 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2022 #1 Merhaba, elimde 478 pin agp slotlu bir anakart mevcut. Kutusunun üzerinde agp 4 ve 8X uyumlu oluğu yazıyor ama satın aldığım anakart Radeon X1050 agp ekran kartı çalışmıyor. Yardım edeceklere şimdiden teşekkür. up duser dedi: Merhaba, elimde 478 pin agp slotlu bir anakart mevcut. Kutusunun üzerinde agp 4 ve 8X uyumlu oluğu yazıyor ama satın aldığım anakart Radeon X1050 agp ekran kartı çalışmıyor. Yardım edeceklere şimdiden teşekkür. up Genişletmek için tıkla... güncel Son düzenleme: 8 Mart 2022
Merhaba, elimde 478 pin agp slotlu bir anakart mevcut. Kutusunun üzerinde agp 4 ve 8X uyumlu oluğu yazıyor ama satın aldığım anakart Radeon X1050 agp ekran kartı çalışmıyor. Yardım edeceklere şimdiden teşekkür. up duser dedi: Merhaba, elimde 478 pin agp slotlu bir anakart mevcut. Kutusunun üzerinde agp 4 ve 8X uyumlu oluğu yazıyor ama satın aldığım anakart Radeon X1050 agp ekran kartı çalışmıyor. Yardım edeceklere şimdiden teşekkür. up Genişletmek için tıkla... güncel