Çözüm RadeonSettings.exe Giriş Noktası Bulunamadı

Bu konu bir çözümü açıklamaktadır. Herhangi bir çözüm açıklanmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Haemus

Hectopat
Daha fazla  
Windows 7 64 Bit işletim sistemi Radeon R7 240 Ekran kartına sahibim. Windows 7'yi yeni kurdum driverları falan kurunca resimdeki hata çıktı bende DDU ile sildim yine kurdum yine aynı hata sizce ne yapmalıyım ?

ucrtbase.abort yordam giriş noktası api-ms-win-crt-runtime-l1-1-0.dll dinamik bağlantı kitaplığında bulunamadı.

Recep Baltaş'ın da dediği gibi Windows 10 yüklemenizi tavsiye ederiz. Hem de sürücüleri otomatik yüklüyor benim eski HD 4650 kartıma bile.

Peki windows 10a gecmeden baska bir cozum bulunulamazmi

W7'de neden kalmak istiyorsun peki? Uygulamaların çalışmıyor diye ise de uyumluluk modunda halledersin.
Zevk meselesi
Ama zaten dun windows 10 a gecmeye calistim ama olmuyor.
Windows 10 Disk Görüntüsünü (ISO Dosyası) İndir
Medya aracini indirdim fakat ondada windows 10 indiriliyor diyor hemen ardindan indirmeniz doğrulaniyor diyor ve hata veriyor daha sonra bu sitede Windows 10 Türkçe İndirme ve Kurulum windows 10 kurulumu vardi oradan usb olusturup esc ile boot menuyu actim olusturdugum usb bellegi sectim ama hicbir sey olmadi ondan sonra altcizgi yanip sondu hicbir hareket olmadi neden sizce boyle win 10 a da gecemiyorum ki.
W7'de neden kalmak istiyorsun peki? Uygulamaların çalışmıyor diye ise de uyumluluk modunda halledersin.
Freedom fighters diye bi oyun vardi benim icin efsane bi oyun onu win 10a kurdugumda "please login with administrator" hatasi aliyordum yonetici olarak calistirinca da hicbir tepki olmuyordu birazda bu oyun icin gectim diyebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…