sarp31 Centipat Katılım 11 Haziran 2023 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2024 #1 Bu hatayı alıyorum. 2 gündür DDU üzerinden sürücüleri silip geri yüklememe rağmen hala aynı hatayı alıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Kasım 2024
Bu hatayı alıyorum. 2 gündür DDU üzerinden sürücüleri silip geri yüklememe rağmen hala aynı hatayı alıyorum.
Çözüm reptile 4 Kasım 2024 Verdiğim paketlerin her ikisini de yüklediniz mi? Eksik yüklemişsiniz gibi duruyor. Denetim Masası'na girip yüklü olan Visual C++ uygulamalarının ekran görüntüsünü paylaşabilir misiniz?
Verdiğim paketlerin her ikisini de yüklediniz mi? Eksik yüklemişsiniz gibi duruyor. Denetim Masası'na girip yüklü olan Visual C++ uygulamalarının ekran görüntüsünü paylaşabilir misiniz?
reptile Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol CozulmemisSorun.dll Bulunamadı Hata Tanımayan Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 20.483 Çözümler 776 4 Kasım 2024 #21 İkisi de kurulu görünüyor. Şu an sorununuz daha önce de belirttiğiniz üzere çözüldü değil mi? Artı 0 Eksi
KS KS sarp31 Centipat Katılım 11 Haziran 2023 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2024 #22 reptile dedi: Paketleri yüklediyseniz o dosya olması gereken yere tekrar kurulur. Bunda bir sorun yok. Gönderirseniz bir göz atmak isterim. Tahmin etmiştim, ama emin olmak istedim. Rica ederim. Genişletmek için tıkla... tekrar teşekür ederim iyi akşamlar hocam baş tacısınız Artı 0 Eksi
reptile dedi: Paketleri yüklediyseniz o dosya olması gereken yere tekrar kurulur. Bunda bir sorun yok. Gönderirseniz bir göz atmak isterim. Tahmin etmiştim, ama emin olmak istedim. Rica ederim. Genişletmek için tıkla... tekrar teşekür ederim iyi akşamlar hocam baş tacısınız
reptile Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol CozulmemisSorun.dll Bulunamadı Hata Tanımayan Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 20.483 Çözümler 776 4 Kasım 2024 #23 Rica ederim. Size de iyi akşamlar dilerim. Artı 0 Eksi