NİQUEL Femtopat Katılım 22 Ocak 2024 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2024 #1 Birkaç ay önce mağazama Radiant entertainment System Phantom gelmişti ama almadım. Tekrar mağazama düşer mi yoksa sadece bir kerelik mi düşüyordu?
Birkaç ay önce mağazama Radiant entertainment System Phantom gelmişti ama almadım. Tekrar mağazama düşer mi yoksa sadece bir kerelik mi düşüyordu?
Lordmuhafız Hectopat Kek günü Katılım 15 Mart 2022 Mesajlar 224 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2024 #2 NİQUEL dedi: Birkaç ay önce mağazama Radiant entertainment System Phantom gelmişti ama almadım. Tekrar mağazama düşer mi yoksa sadece bir kerelik mi düşüyordu? Genişletmek için tıkla... Tekrar düşer. Bir daha gelmeyecek setler dışında(arcane, champions gibi) tüm skinler mağazanıza tekrar tekrar düşebilir. Artı 0 Eksi
NİQUEL dedi: Birkaç ay önce mağazama Radiant entertainment System Phantom gelmişti ama almadım. Tekrar mağazama düşer mi yoksa sadece bir kerelik mi düşüyordu? Genişletmek için tıkla... Tekrar düşer. Bir daha gelmeyecek setler dışında(arcane, champions gibi) tüm skinler mağazanıza tekrar tekrar düşebilir.