D dantethepizzaman Hectopat Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 81 23 Eylül 2023 #1 Daha önce bir Discord sunucusunda Minecraft'ya da başka bir oyun için kullanmıştım daha sonra ağdan çıktım. Ama sonradan biri PC'me bağlanabilir mi?
Daha önce bir Discord sunucusunda Minecraft'ya da başka bir oyun için kullanmıştım daha sonra ağdan çıktım. Ama sonradan biri PC'me bağlanabilir mi?
Nizel G Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 10.129 Makaleler 13 Çözümler 201 Yer Hinohara Nishitama 23 Eylül 2023 #2 VPN kullanıyorsun diye kimse bilgisayarına bağlanamaz. Bağlanabiliyorsa, sorun VPN değildir. Bağlantıdan çıktıktan sonra zorla sana bağlanamazlar. Zaten sen onlara bağlanıyorsun, onlar sana değil.
VPN kullanıyorsun diye kimse bilgisayarına bağlanamaz. Bağlanabiliyorsa, sorun VPN değildir. Bağlantıdan çıktıktan sonra zorla sana bağlanamazlar. Zaten sen onlara bağlanıyorsun, onlar sana değil.
D dantethepizzaman Hectopat Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 81 23 Eylül 2023 #3 Nizel G dedi: VPN kullanıyorsun diye kimse bilgisayarına bağlanamaz. Bağlanabiliyorsa, sorun VPN değildir. Bağlantıdan çıktıktan sonra zorla sana bağlanamazlar. Zaten sen onlara bağlanıyorsun, onlar sana değil. Genişletmek için tıkla... ya programda diğer pcye bağlanma tarzı bir şey vardı yanlış hatırlamıyorsam
Nizel G dedi: VPN kullanıyorsun diye kimse bilgisayarına bağlanamaz. Bağlanabiliyorsa, sorun VPN değildir. Bağlantıdan çıktıktan sonra zorla sana bağlanamazlar. Zaten sen onlara bağlanıyorsun, onlar sana değil. Genişletmek için tıkla... ya programda diğer pcye bağlanma tarzı bir şey vardı yanlış hatırlamıyorsam