Herixa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ekim 2019 Mesajlar 4.649 Çözümler 24 28 Haziran 2021 #1 Şunu nasıl 1. şahısa alabilirim? Şu anda böyle:
Call me Kem Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 1.928 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer Balıkesir 28 Haziran 2021 #2 Sanırsam "Ü" tuşunun yanındaki virgül ile kamera değişiyordu. Şimdi kontrol ettim, aynen öyle. Virgül tuşu ile kamera değişiyor.
Sanırsam "Ü" tuşunun yanındaki virgül ile kamera değişiyordu. Şimdi kontrol ettim, aynen öyle. Virgül tuşu ile kamera değişiyor.
Synth3x Kilopat Katılım 6 Aralık 2019 Mesajlar 794 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2021 #3 ''Virgül'' , tuşu ile kamera açısı değişiyor diye biliyorum.
Herixa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ekim 2019 Mesajlar 4.649 Çözümler 24 28 Haziran 2021 #4 Call me Kem dedi: Sanırsam "Ü" tuşunun yanındaki virgül ile kamera değişiyordu. Şimdi kontrol ettim, aynen öyle. Virgül tuşu ile kamera değişiyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam.
Call me Kem dedi: Sanırsam "Ü" tuşunun yanındaki virgül ile kamera değişiyordu. Şimdi kontrol ettim, aynen öyle. Virgül tuşu ile kamera değişiyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam.
XxS4M1xX Centipat Katılım 27 Aralık 2020 Mesajlar 549 Çözümler 6 28 Haziran 2021 #5 Sürprizbozan: Konu dışı hangi fps ölçme programı kullanıyorsunuz? Dikkatimi çekti
Call me Kem Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 1.928 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer Balıkesir 28 Haziran 2021 #6 XxS4M1xX dedi: Sürprizbozan: Konu dışı hangi fps ölçme programı kullanıyorsunuz? Dikkatimi çekti Genişletmek için tıkla... Oyunun kendi FPS sayacı var. "O" tuşu ile açılıyor. Sol üstte olan da Steam özelliği bildiğim kadarıyla.
XxS4M1xX dedi: Sürprizbozan: Konu dışı hangi fps ölçme programı kullanıyorsunuz? Dikkatimi çekti Genişletmek için tıkla... Oyunun kendi FPS sayacı var. "O" tuşu ile açılıyor. Sol üstte olan da Steam özelliği bildiğim kadarıyla.