Eymen Resul Decapat Katılım 17 Haziran 2023 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2024 #1 Raft oynuyordum sonradan niye Türkçe oynamıyorum deyip yana indirdim. Sonra oyunu açtıp save girince hata verdi. Savemi geri getirebilir miyim? Şöyle bir hata. Dosya Ekleri IMG_20241223_173344.jpg 552,1 KB · Görüntüleme: 27 IMG_20241223_173344.jpg 552,1 KB · Görüntüleme: 26 Son düzenleyen: Moderatör: 23 Aralık 2024
Raft oynuyordum sonradan niye Türkçe oynamıyorum deyip yana indirdim. Sonra oyunu açtıp save girince hata verdi. Savemi geri getirebilir miyim? Şöyle bir hata.
DaisakuKuze Hectopat Katılım 25 Mayıs 2024 Mesajlar 3.123 Çözümler 44 Yer İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri R5 5600 RX 580 Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2024 #2 Eymen Resul dedi: Raft oynuyordum sonradan niye Türkçe oynamıyorum deyip yana indirdim. Sonra oyunu açtıp save girince hata verdi. Savemi geri getirebilir miyim? Şöyle bir hata. Genişletmek için tıkla... Biraz bekledikten sonra lobiye mi atıyor? Load gamesten eski saveler gözüküyor olması lazım bakar mısınız bir oraya. Artı 0 Eksi
Eymen Resul dedi: Raft oynuyordum sonradan niye Türkçe oynamıyorum deyip yana indirdim. Sonra oyunu açtıp save girince hata verdi. Savemi geri getirebilir miyim? Şöyle bir hata. Genişletmek için tıkla... Biraz bekledikten sonra lobiye mi atıyor? Load gamesten eski saveler gözüküyor olması lazım bakar mısınız bir oraya.
Yutka46 Kilopat Çözüme Giden Yol Hata Tanımayan Oyun Gurmesi Antibiyotik Katılım 31 Mart 2024 Mesajlar 4.085 Makaleler 2 Çözümler 463 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2024 #3 Türkçe yamayı kaldır, ondan sonra tekrar dene. Büyük ihtimalle Türkçe yamayı kurunca yeni bir save den başlaman gerek. Öyle işliyor olabilir. O yüzden hata vermiştir. Artı 0 Eksi
Türkçe yamayı kaldır, ondan sonra tekrar dene. Büyük ihtimalle Türkçe yamayı kurunca yeni bir save den başlaman gerek. Öyle işliyor olabilir. O yüzden hata vermiştir.
M Moderasyon Ekibi Yetkili Üye 26 Aralık 2024 #4 Merhaba, @Eymen Resul Herkesin faydalanabilmesi için çözümü detaylı bir şekilde anlatabilir misiniz? Saygılarımızla. Artı 0 Eksi
Merhaba, @Eymen Resul Herkesin faydalanabilmesi için çözümü detaylı bir şekilde anlatabilir misiniz? Saygılarımızla.