A Arda8976 Kilopat Katılım 5 Kasım 2018 Mesajlar 40 26 Aralık 2020 #1 Steam'den kış inidiriminde Raft aldım. Oyunu ilk açtığımda arka bölümde siyah çizgiler gidip geliyordu. Yeni map oluşturduğumda elimdeki gözüküyor ama harita hiçbir şekilde gözükmüyordu. Yardımcı olabilecek var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 26 Aralık 2020
Steam'den kış inidiriminde Raft aldım. Oyunu ilk açtığımda arka bölümde siyah çizgiler gidip geliyordu. Yeni map oluşturduğumda elimdeki gözüküyor ama harita hiçbir şekilde gözükmüyordu. Yardımcı olabilecek var mı?
floransprojeksiyon Hectopat Katılım 10 Kasım 2018 Mesajlar 152 26 Aralık 2020 #2 Vsync ayarını değiştirip deneyin. Artı 0 Eksi
KS KS A Arda8976 Kilopat Katılım 5 Kasım 2018 Mesajlar 40 26 Aralık 2020 #3 floransprojeksiyon dedi: V-Sync ayarını değiştirip deneyin. Genişletmek için tıkla... Dostum denedim ama nafile hiçbir değişiklik yok. Artı 0 Eksi
floransprojeksiyon dedi: V-Sync ayarını değiştirip deneyin. Genişletmek için tıkla... Dostum denedim ama nafile hiçbir değişiklik yok.
floransprojeksiyon Hectopat Katılım 10 Kasım 2018 Mesajlar 152 26 Aralık 2020 #4 Arda8976 dedi: Dostum denedim ama nafile hiçbir değişiklik yok. Genişletmek için tıkla... Sistemin yetiyor mu peki? Artı 0 Eksi
Arda8976 dedi: Dostum denedim ama nafile hiçbir değişiklik yok. Genişletmek için tıkla... Sistemin yetiyor mu peki?
KS KS A Arda8976 Kilopat Katılım 5 Kasım 2018 Mesajlar 40 26 Aralık 2020 #5 floransprojeksiyon dedi: Sistemin yetiyor mu peki? Genişletmek için tıkla... Yetiyor herhangi bir kasma yok sadece o siyah ekran var çözemedim başka sitelere de atılmış ama çözen olmamış. Artı 0 Eksi
floransprojeksiyon dedi: Sistemin yetiyor mu peki? Genişletmek için tıkla... Yetiyor herhangi bir kasma yok sadece o siyah ekran var çözemedim başka sitelere de atılmış ama çözen olmamış.