5 569801 Hectopat Katılım 21 Aralık 2021 Mesajlar 3.159 Makaleler 4 Çözümler 40 24 Mart 2023 #1 Arkadaşlar Raft'ı bayağı bir oynadım oyunda yapacak bir şey kalmamıştı en son. Oyuna bir içerik güncellemesi gelecek mi? Var mı bir bilginiz?
Arkadaşlar Raft'ı bayağı bir oynadım oyunda yapacak bir şey kalmamıştı en son. Oyuna bir içerik güncellemesi gelecek mi? Var mı bir bilginiz?
Dusty Hectopat Katılım 18 Aralık 2017 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2023 #2 Hayır maalesef son güncellemesi ile final yaptı oyunu şahsen bitirdim ve keyif alarak oynadığım en iyi Survival oyunlarından bir tanesidir.
Hayır maalesef son güncellemesi ile final yaptı oyunu şahsen bitirdim ve keyif alarak oynadığım en iyi Survival oyunlarından bir tanesidir.
5 569801 Hectopat Katılım 21 Aralık 2021 Mesajlar 3.159 Makaleler 4 Çözümler 40 24 Mart 2023 #3 Dusty dedi: Hayır maalesef son güncellemesi ile final yaptı oyunu şahsen bitirdim ve keyif alarak oynadığım en iyi Survival oyunlarından bir tanesidir. Genişletmek için tıkla... Üzüldüm ya, gerçekten potansiyeli olan bir oyun. Emin misiniz?
Dusty dedi: Hayır maalesef son güncellemesi ile final yaptı oyunu şahsen bitirdim ve keyif alarak oynadığım en iyi Survival oyunlarından bir tanesidir. Genişletmek için tıkla... Üzüldüm ya, gerçekten potansiyeli olan bir oyun. Emin misiniz?
Dusty Hectopat Katılım 18 Aralık 2017 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2023 #4 569801 dedi: Üzüldüm ya, gerçekten potansiyeli olan bir oyun. Emin misiniz? Genişletmek için tıkla... Maalesef hikaye konusundaki son güncelleme ile bitirdi bundan sonraki güncellemeri oyun içi hata ya da birçok eşya eklentisi getirebilir.
569801 dedi: Üzüldüm ya, gerçekten potansiyeli olan bir oyun. Emin misiniz? Genişletmek için tıkla... Maalesef hikaye konusundaki son güncelleme ile bitirdi bundan sonraki güncellemeri oyun içi hata ya da birçok eşya eklentisi getirebilir.
TahaCanYuksek Decapat Katılım 20 Ocak 2023 Mesajlar 746 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2023 #5 Dusty dedi: Maalesef hikaye konusundaki son güncelleme ile bitirdi bundan sonraki güncellemeri oyun içi hata ya da birçok eşya eklentisi getirebilir. Genişletmek için tıkla... Peki yapımcılarından yeni oyun haberi var mı Survival tarzı falan.
Dusty dedi: Maalesef hikaye konusundaki son güncelleme ile bitirdi bundan sonraki güncellemeri oyun içi hata ya da birçok eşya eklentisi getirebilir. Genişletmek için tıkla... Peki yapımcılarından yeni oyun haberi var mı Survival tarzı falan.