OpalXXX Picopat Katılım 7 Ekim 2022 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2023 #1 Masadaki gereksiz rafları sökmek istiyorum fakat bu vida benzeri şeyi nasıl çıkaracağımı bilmiyorum. Nasıl söküldüğünü bilen biri var mı acaba? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Mart 2023
Masadaki gereksiz rafları sökmek istiyorum fakat bu vida benzeri şeyi nasıl çıkaracağımı bilmiyorum. Nasıl söküldüğünü bilen biri var mı acaba?
omrguzel Hectopat Katılım 24 Aralık 2019 Mesajlar 25 Çözümler 1 7 Mart 2023 #2 Vidaya dikkat ederseniz altıgen şeklinde iç kısmı, bunu da Allen anahtar ile sökersiniz, genelde dolapların yanında gönderirler L şeklindedir.
Vidaya dikkat ederseniz altıgen şeklinde iç kısmı, bunu da Allen anahtar ile sökersiniz, genelde dolapların yanında gönderirler L şeklindedir.
OpalXXX Picopat Katılım 7 Ekim 2022 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2023 #3 omrguzel dedi: Vidaya dikkat ederseniz altıgen şeklinde iç kısmı, bunu da allen anahtar ile sökersiniz, genelde dolapların yanında gönderirler l şeklindedir. Genişletmek için tıkla... Evet, bende başta dediğinizi düşünmüştüm ama delik göründüğünden daha küçük. O kadar küçük anahtar var mıdır bilmiyorum.
omrguzel dedi: Vidaya dikkat ederseniz altıgen şeklinde iç kısmı, bunu da allen anahtar ile sökersiniz, genelde dolapların yanında gönderirler l şeklindedir. Genişletmek için tıkla... Evet, bende başta dediğinizi düşünmüştüm ama delik göründüğünden daha küçük. O kadar küçük anahtar var mıdır bilmiyorum.