kula000 Megapat Katılım 25 Aralık 2013 Mesajlar 343 Çözümler 1 6 Mayıs 2020 #1 Rage 2 oyununu sistem testlerini izlerken keşfettim. Grafik ve aksiyonu güzel bir oyuna benziyor tavsiye eder misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Mayıs 2020
Rage 2 oyununu sistem testlerini izlerken keşfettim. Grafik ve aksiyonu güzel bir oyuna benziyor tavsiye eder misiniz?
Cruslan Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Temmuz 2018 Mesajlar 13.418 Makaleler 20 Çözümler 142 Yer Nordschleife Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Mayıs 2020 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et TeknoSeyir'de incelemesi mevcut.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et TeknoSeyir'de incelemesi mevcut.
kula000 Megapat Katılım 25 Aralık 2013 Mesajlar 343 Çözümler 1 6 Mayıs 2020 #3 Cruslan dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et TeknoSeyir'de incelemesi mevcut. Genişletmek için tıkla... Oyun konusunda fazla inceleme izlemem. İzlersem'de oyunu bitirdiğim vakit izlerim. Oyundan bahsederken ya spoiler verıyorlar ya da oyuna olan hevesimi kırıyorlar. Oyunu bitirmiş ya da oynayan arkadaşlarımızın görüşleri daha değerli benim gözümde.
Cruslan dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et TeknoSeyir'de incelemesi mevcut. Genişletmek için tıkla... Oyun konusunda fazla inceleme izlemem. İzlersem'de oyunu bitirdiğim vakit izlerim. Oyundan bahsederken ya spoiler verıyorlar ya da oyuna olan hevesimi kırıyorlar. Oyunu bitirmiş ya da oynayan arkadaşlarımızın görüşleri daha değerli benim gözümde.
play as Eminem Kilopat Katılım 4 Mart 2019 Mesajlar 900 Çözümler 6 6 Mayıs 2020 #4 Oyunu oynayıp bitirdim fakat çok boş geldi bana.
kula000 Megapat Katılım 25 Aralık 2013 Mesajlar 343 Çözümler 1 7 Mayıs 2020 #5 play as Eminem dedi: Oyunu oynayıp bitirdim fakat çok boş geldi bana. Genişletmek için tıkla... hikayesi boş oyun o zaman vakit kaybi gibi vur parçala oyunu sanırım
play as Eminem dedi: Oyunu oynayıp bitirdim fakat çok boş geldi bana. Genişletmek için tıkla... hikayesi boş oyun o zaman vakit kaybi gibi vur parçala oyunu sanırım
CaptainHunter Hectopat Katılım 1 Nisan 2020 Mesajlar 83 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Muhasebe 30 Mayıs 2020 #6 Hikayesi kötü.Vur kır parçala mantığıyla oynayıp harika combolar çıkabilirsiniz.
kula000 Megapat Katılım 25 Aralık 2013 Mesajlar 343 Çözümler 1 30 Mayıs 2020 #7 CaptainHunter dedi: Hikayesi kötü.Vur kır parçala mantığıyla oynayıp harika combolar çıkabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... nedense sarmadı beni optimizasyon özürlü olmasıda midemi bulandırdı sildim
CaptainHunter dedi: Hikayesi kötü.Vur kır parçala mantığıyla oynayıp harika combolar çıkabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... nedense sarmadı beni optimizasyon özürlü olmasıda midemi bulandırdı sildim