slayerdutch Hectopat Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 1.839 Makaleler 8 Çözümler 7 10 Mart 2021 #1 Benim Epic Games'te ücretsize aldığım Rage 2'nin Türkçe yamasını kuramamam. Sorunsuz bir şekilde indirdim yamayı. Ama "bilmem ne, bilmem ne dosyası çalışmıyor." hatası aldım. Bunun sebebi ne?
Benim Epic Games'te ücretsize aldığım Rage 2'nin Türkçe yamasını kuramamam. Sorunsuz bir şekilde indirdim yamayı. Ama "bilmem ne, bilmem ne dosyası çalışmıyor." hatası aldım. Bunun sebebi ne?
MichaelWhite Hectopat Katılım 3 Temmuz 2020 Mesajlar 240 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 10 Mart 2021 #2 RAR'dan çıkarıp öyle çalıştırmayın deneyin.
Charlotth Kilopat Katılım 31 Ağustos 2014 Mesajlar 597 Çözümler 3 10 Mart 2021 #3 Virüs. Sadece 1 tane yaması var. O da Anonymous'unki.
slayerdutch Hectopat Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 1.839 Makaleler 8 Çözümler 7 10 Mart 2021 #4 MichaelWhite dedi: RAR'dan çıkarıp öyle çalıştırmayın deneyin. Genişletmek için tıkla... Zaten RAR'dan çıkarmak değil, otomatik bir şekilde değişti başlık.
MichaelWhite dedi: RAR'dan çıkarıp öyle çalıştırmayın deneyin. Genişletmek için tıkla... Zaten RAR'dan çıkarmak değil, otomatik bir şekilde değişti başlık.
MichaelWhite Hectopat Katılım 3 Temmuz 2020 Mesajlar 240 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 10 Mart 2021 #5 slayerdutch dedi: Zaten RAR'dan çıkarmak değil, otomatik bir şekilde değişti başlık. Genişletmek için tıkla... Virüs olduğu için Windows açmıyor olabilir.
slayerdutch dedi: Zaten RAR'dan çıkarmak değil, otomatik bir şekilde değişti başlık. Genişletmek için tıkla... Virüs olduğu için Windows açmıyor olabilir.
slayerdutch Hectopat Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 1.839 Makaleler 8 Çözümler 7 10 Mart 2021 #6 Charlotth dedi: Virüs. Sadece 1 tane yaması var. O da Anonymous'unki Genişletmek için tıkla... Of ya. Ben sırf bir Türkçe yama için para ödeyemem. Anonymous çok ayıp etti...
Charlotth dedi: Virüs. Sadece 1 tane yaması var. O da Anonymous'unki Genişletmek için tıkla... Of ya. Ben sırf bir Türkçe yama için para ödeyemem. Anonymous çok ayıp etti...
Charlotth Kilopat Katılım 31 Ağustos 2014 Mesajlar 597 Çözümler 3 10 Mart 2021 #7 MichaelWhite dedi: Virüs olduğu için Windows açmıyor olabilir. Genişletmek için tıkla... Evet, o yüzden açmıyor. Arkadaş şanslı, rardan çıkartmaya izin vermemiş, yoksa olanlar olacaktı.
MichaelWhite dedi: Virüs olduğu için Windows açmıyor olabilir. Genişletmek için tıkla... Evet, o yüzden açmıyor. Arkadaş şanslı, rardan çıkartmaya izin vermemiş, yoksa olanlar olacaktı.