Rage:MP yavaşlıyor

Boştaki kullanımlarınız bana göre anormal görünüyor, mahremiyet açısından sorun olmayacaksa görev yöneticisinden en fazla kaynak kullanan uygulamaların görüntüsünü gönderebilir misiniz?

GPU şu an 2-8 arasında hareket ediyor. Şu an win11'i deneyeceğim için arkada kurulum yapıyorum. O yüzden biraz yüksek görünüyor CPU değeri. Ramin yüksek olma sebebi de tarayıcımda çok fazla sayfa açık olması. Az önce bir arkadaş ile denedik. Onda 3050 grafik kartlı laptop var ve benim yaşadığım sorunu yaşamıyor.

Dosya Ekleri

• 1734093066411.png
    2,4 KB · Görüntüleme: 114
Size iki önerim olacak; birincisi DDU ile ekran kartı sürücünüzü tamamen kaldırıp yeniden kurmanız, ikincisi ise ekran kartı bakımınızı yenilemeniz.

Edit: Bu arada Windows 11 genel oyun performasını önemli ölçüde düşürüyor, bilgisayarı sadece oyun için kullanıyorsanız işletim sistemi yükseltmeniz tavsiye edilmez.

Son düzenleme:
DDU olayını denedim fakat işe yaramadı. W11'i de yine denemek için kurmuştum, geri dönüyorum. Hiçbiri işe yaramadı.

Peki bu sorun sadece interior içerisinde mi oluyor? Yoksa ana haritada gezerken de sorun yaşıyor musunuz? GTAWorld'ün interiorları ve altyapısı iyi olsa da bazen obje kaynaklı takılma-donma felan yaşanabiliyor.

Çoğu zaman interior fakat ara sıra dışarıda da yaşıyorum. Dediğim gibi 3050'li bir laptopta bu sorun yaşanmazken bende yaşanıyor ve çok irite edici. GTA World tarafında da çözüm üretebilen çıkmadı.

İmkan varsa farklı bir mouse kullanarak zaman geçirmeyi de deneyin, belki mouse sensöründen kaynaklı takılıyordur ve bilgisayarınız kesik gelen sinyalleri ekrana takılma olarak yansıtıyordur.

Bunu başka hiçbir yerde yaşamıyorum ama. Örneğin az önce csden çıktım oyunum gayet güzeldi.

sadece ragempde başıma geldiğini fark ettim.

Son düzenleme:
RageMP'ye sağ tık yapıp "tam ekran iyileştirmeleri" seçeneğini devre dışı bırakın. Daha sonrasında hala düzelmez ise cache ve RageMP silip tekrar yükleyebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…